USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чаклунів і ворожок треба не забороняти, а обкласти їх податками, - нардеп

11 Січня 2011 12:47
Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий вважає, що на законодавчому рівні законопроект про заборону діяльності ворожок хіромантів та астрологів нічого не дасть.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам, - пише Gazeta.ua.

"На законодавчому рівні заборонити людські забобони неможливо. Кожен вірить в своє, тому приймається закон чи ні – ви людині нічого не зробите. Людина повинна сама визначитися, бо кожному дорослому чоловіку дано або сподіватися на милість Божу або ходити по чаклунах",- зазначив депутат.

"Якщо є такі люди, які цим займаються, особливо якщо вони мають ліцензію психотерапевта, то на здоров'я. Можливо їх треба обкласти податком. Хоча, я нагадував, що в Румунії намагалися обкласти чаклунів податками, то вони навели порчу на весь Дунай - наплювали. В той час, коли вони плювали, хтось напився води - могли б бути наслідки", - наголосив Сухий.

"Регіонал" зізнався, що йому не довелося ходити до ворожки.

"Хоча, якби мені в життя попалася якась молода симпатична ворожка я б може прислухався, а те, що цигани чіпляються на вулиці, то це для людей з нестійкою психікою", - додав політик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виборець Показати IP 11 Січня 2011 14:20
Почав читати - думаю, розумні речі чоловік говорить! Справді, якшо народ хоче - йому ж не заборониш! потім читаю: кожному дорослому чоловіку дано або сподіватися на милість Божу або ходити по чаклунах. дійсно, шо ж іще лишається...... БЛЯ, і це НАРДЕП говорить. це ж п.....ц, просто, товаріщі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus