USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Захарченко не контролює «Беркут»? ДОКУМЕНТ

19 Лютого 2014 17:17
Ні керівники Міністерства внутрішніх справ, ні керівники департаменту громадської безпеки не інструктували та не керували діями "Беркуту" під час розгону протестуючих на Майдані, на Банковій та на Грушевського.

Про це йдеться в офіційній відповіді в. о. міністра МВС Віталія Захарченка на запит народного депутата Геннадія Москаля, - повідомляє Українська правда.

В. о. міністра заявив, що викликати "Беркут" із регіонів МВС мало право "для участі в невідкладних заходах щодо забезпечення правопорядку, припинення групових порушень громадського порядку".



У той же час, Захарченко твердить, що ні його заступники, ні керівники департаменту громадської безпеки МВС не керували діями "Беркуту" під час кривавих подій 30 листопада, 1 та 11 грудня, 10 та 19 січня.

"Інструктаж "Беркуту" під час подій… заступниками міністра чи керівним складом Департаменту громадської безпеки не проводились, безпосереднє керівництво діями підрозділів не здійснювалось", - заявив в. о. міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
)))))))))) Показати IP 19 Лютого 2014 17:20
Він не причетний.... Білий і пушистий...
Диво Показати IP 19 Лютого 2014 17:22
Самі беркутівці без наказу розпочали криваві дії проти мирних студентів! Супер! Вони, як вірні пси, відчувають нюхом накази!
Микола Показати IP 19 Лютого 2014 17:29
Вважають ці с* олочі, що їх це може врятувати ще.. ха-ха-ХА. Сьогодні в Луцьку ще стримували від самосуду, та не треба так розпорошувати сили, завершую сьогодні роботу та їду в Київ!!!
лучанин Петро Показати IP 19 Лютого 2014 19:43
То чого не відкличуть Волинський Беркут з Києва, чого хлопці там горбатяться?????(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus