USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через секс у лікарні евакуювали 27 пацієнтів

16 Червня 2010 15:39
На Полтавщині секс в лікарні закінчився пожежею – любощі на лікарняних матрацах були такими «гарячими», що спалахнула обшивка.

Про це інформує Gazeta.ua.

Пожежних викликали о 4 годині ранку. Горів підвал Великобагачанської районної лікарні на Полтавщині. Задимленість була настільки сильною, що евакуювали 27 хворих, серед яких 10 дітей і частина персоналу.

Причиною пожежі стали любовні пустощі молоді. Як повідомили в обласному управлінні МНС, місцеві бабусі точно бачили, як звечора у підвал спускалася пара - хлопець і дівчина. Їхнє побачення відбувалося на купі лікарняних матраців. Вони і загорілися від недопалка цигарки. Винуватці пожежі зникли з місця події.

Однак головний лікар заперечує версію свідків.

«Не закохані вчинили пожежу, а якийсь прохожий, що закинув недопалок у вікно підвалу. На зиму утепляємо труби старими матрацами. Видно, на якийсь попав «бичок», він і затлівся. Дим валив, забило всі душники. Людей на вулицю вивели, бо злякалися. Та приїхала пожарка, залила з вулиці все водою, і вже через 20 хвилин хворі повернулися у свої палати», - заперечив цю версію головний лікар Леонід Гавловський.

«Щодо молоді - ходять вони тут. І сторож їх ганяє, а вони все рівно йдуть. Клуб на ремонті, ліхтарів у селищі немає. А біля нас завжди світло. І садок красивий», - резюмував головлікар.

Нині лікарня працює у звичному режимі. Після пожежі об 11 годині жінка народила дівчинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus