USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чупакабра добралася до Півдня України

30 Жовтня 2010 09:56
Вітчизняна чупакабра розширила палітру гастрономічних уподобань: тепер вона ласує і кров'ю індиків, а не лише кролів.

У Болграді Одеської області теж з'явилася чупакабра. Її ніхто не бачив, але всі бояться, - пише «ТСН».

На одному з обійсть страшний звір вбив 36 індиків та 15 кролів, на іншому – лише 12 кролів. Невідома істота ламає клітки, тварин не їсть, лише випиває кров.

Щоправда, психологічний портрет української чупакабри набув нових рис. Нагадаємо, раніше він виглядав так: українська чупакабра – страшна тварина, схожа на лисицю і кенгуру, яка виходить на полювання вночі, уникає людей, шукає кролів, ігнорує курей та індиків, убиває, але не їсть

Правоохоронці звернулися до єгерської служби. Допомагати в Болград приїхали мисливці з Київщини. Кілька діб вони марно прочісували околиці міста.

Мисливці говорять про чорнобильські мутації, правоохоронці все списують на собак. А місцеві жителі бояться виходити на вулицю.

Навкруги міста люди розставили пастки. Однак за останній час туди потрапили лише кілька бродячих псів – містичну істоту так ніхто і не побачив.

Нагадаємо, чутки про невідому істоту, яка вбиває домашніх тварин, не раз з"являлися і на Волині. Казали навіть, що вона нападала на людей. І навіть бачили її сліди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Helge Показати IP 30 Жовтня 2010 11:18
По-моему, после завтрашних выборов, чупакабра доберется до всей Украины..)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus