USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чим Шацьк заманює відпочивальників

13 Червня 2014 12:12
Цього літа на Шацьких озерах прогнозують справжній туристичний бум.

Волиняни розповідають, що Світязь манить туристів лікувальною водою з вмістом мінералів, сосновими борами, свіжими ягодами та копченими вуграми і може скласти реальну альтернативу відпочинку у Криму, - про це йдеться у сюжеті ZIK.

Поки що туристичний сезон у Шацьку лише розпочався, тож відпочивальників ще небагато, але господарі садиб і пансіонатів посилено готуються до їхнього приїзду.

«Ми прихали сюди з Донецької області усією сім‘єю. Завжди хотіли подивитись на ці прекрасні озера, про які багато чули, але ніколи не бачили. Усе тут нас дуже вразило, вода дійсно кришталева», – ділиться враженнями турист Ігор.

У селах навколо озера Світязь майже в кожній хаті здають в оренду кімнати. Ціна житла залежить від вигод. Хтось куховаритиме сам, хтось може харчуватись у місцевих їдальнях. Для найвибагливіших господарі самі готують домашній обід, звичайно ж, за додаткову плату. Власники приватних садиб запевняють: зі всіх сил стараються для клієнтів.

«Клієнти бувають різними: одні хочуть тиші, інші – навпаки більш шумні. У нас відпочивають люди із Києва та інших далеких областей. Стараємось максимально викластись, щоб усім було комфортно», – розповіла власниця приватної садиби Олена Романівна.

Пропозицій у Шацьку вистачить для усіх відпочивальників. Місцеві розповідають, що за сезон тут буває понад сто тисяч туристів.

ДЕТАЛЬНІШЕ У СЮЖЕТІ:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
НЕЛУЧАНИН Показати IP 13 Червня 2014 12:21
відверто кажучи, ціни трошки зависокі як на той сервіс. на одеському побережжі (від Ілллічівська до Курортного) можна знайти і кращі умови за ті самі гроші.
давид Показати IP 13 Червня 2014 12:23
для туристів це нормальна ціна а от якби для відпочивальників з волинської області були менші ціни!!!!!!!!
Анонім до давид Показати IP 13 Червня 2014 12:38
СМІШНИЙ !!!
м ясник Показати IP 13 Червня 2014 12:59
На Братковського в Луцьку бригада відкриває багажники жигулів . де міліція
турист Показати IP 13 Червня 2014 13:55
За ті гроші, що витратищ за півтора тижня "відпочинку" на Світязі, вільно можна в Болгарії відпочити і сервіс і умови набагато краще!!!
007 Показати IP 14 Червня 2014 09:23
воно то гарно, і вода поки чиста, і сосни, і риба є, і т.д. однак ціна не дуже приваблива, сезон короткий, погода нестабільна, розваги відсутні (п*яна бидло-дискотека на гряді не рахується), у закладах харчування або дороге, або неякісне і т.д. але найбільше вражають самі відпочивальники. проїхали навколо озера на вєліках в середу - майже на всіх пляжах залишки згарищ та пластикові чи скляні пляшки. ніхто за собою не прибирає, с***ь тільки... згадую світязь 20 років тому. тиха місцина, чисто, спокійно, людей мало, за собою приберуть. хіба тільки корови в де-яких місцях до води підходити попити) втрачене місце. розголос потягнув велику масу людей, а вони привезли масу проблем. каналізація, несанкціонований водозабір, розкрадена земля, зруйнована екосистема у прибрежній смузі...втрачаємо озера.
місцевий Показати IP 14 Червня 2014 09:34
через років 5-10 світязь заросте так,що про нього ніхто і не згадуватиме!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus