USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Де відпочити влітку на Волині: озеро Засвинське

26 Червня 2014 07:00
Синьоока Волинь славиться мальовничою природою та великою кількістю водоймів. Літо - саме той час, коли хочеться бути на природі. Багато озер, розташованих у Волинські області, є маловідомими. Про них часто знають лише місцеві, випадкові приїжджі чи допитливі туристи.

Нагадаємо, що протягом літнього сезону Інформаційне агентство Волинські Новини розповідатиме про маловідомі місця на Волині, де можна врятуватися від спеки. Раніше увагу приділили озеру Радожичі, яке розташоване у селі Гірники Ратнівського району. Від Луцька - то не мало не багато - 130 кілометрів. Від Ратного – 8 кілометрів. Від центру Гірників до озера – кілька тисяч метрів.

Сьогодні мова - про озеро Засвітське (Засвинське). Водойма розташована на схід від села Градиськ Маневицького району Волинської області.

З Луцька до Маневич - 76 кілометрів, з Маневич до Градиська ще 24 кілометри. Від самого села до озера - ще близько 4 кілометрів. Вся дорога займатиме приблизно 104 кілометри.

Озеро відоме великим вмістом гліцерину, який позитивно впливає на шкіру, а саме пом'якшує її. Площа дзеркала - 10,2 гектара.

Максимальна глибина - 6 метрів. Об'єм - 0,52 мільйона метрів кубічних.

Навколо озера є все для гарного відпочинку: місця облаштовані для розведення вогню і столики з накриттями, під якими можна сховатись у разі дощу, розставлені смітники (!).



Озеро багате рибою, а ліси - ягодами.
У мережі також є відео, в якому розповідають про Маневицькі озера, і про озеро Засвинське.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Саша Показати IP 26 Червня 2014 09:31
Це не озеро , а якесь прокляття, щоб туди добратись це треба ще постаратись, навіть месні не знають де воно, а дно там замулене так що зайшовши в воду треба ще добрячий душ....
валя до Саша Показати IP 5 Липня 2015 14:48
дуже гарне і чисте озеро а якщо вам не подобається то є краще місце ВАННА
Озеро Показати IP 26 Червня 2014 10:45
назва така красномовна
Лучанин Показати IP 26 Червня 2014 18:00
Крым просрали. В слякотную погоду-кормить комаров и слепней.
шацькі озера до Лучанин Показати IP 28 Травня 2017 14:16
Краще "слепней" кормити,чим РУСССКИХ.крим відпочиває
я Показати IP 27 Червня 2014 15:20
як тільки прочитала назву озера-так мене туди і потягнуло. вже відчуваю заздрість знайомих: де ти відпочивала? ум.. на засвинському...
Луцьк до я Показати IP 6 Червня 2018 08:12
Та хоч на Га*нинському якщо гарний відпочинок з норм компанією то яка різниця що там тобі скажуть! Їдь в Турцію живи в трьох зірковому готелі а селфі роби біля пятизіркових щоб всі заздрили! Озеро класне тільки добиратись туди важко. Відпочивали чотири дні в палатках...Всі задоволені

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus