USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де цього літа відпочивають українці. ВІДЕО

3 Серпня 2013 11:00
Кількість відпочивальників у серпні сягає найвищих показників, адже останній місяць літа - традиційний сезон відпусток, йдеться у сюжеті ТСН.

Оксамитовий сезон набирає обертів. Українці обирають відпочинок у серпні, тому що «жара, сезон, всі їдуть і ми їдемо».

«Дуже багато молоді приїжджає, особливо в Крим. Проводяться фестивалі, в серпні дуже круто їздити відпочивати», - впевнений киянин Віктор Голішвець.
Асоціація лідерів туристичного бізнесу порахувала, що в серпні кількість відпочивальників збільшується приблизно на 80 %. У туроператорів зараз найгарячіша пора. «В цьому році ми бачимо, що в серпні значно більше відпочивальників, можливо, тому що в червні було багато вихідних, люди відпочили, потім ніхто нікуди не їхав... Липень був дійсно провальним. І зараз все більше і більше людей їде», - повідомив президент туристичної компанії Ігор Захарченко.

Серед закордонного відпочинку лідером залишається Туреччина, незважаючи на всі протести, які вирували в країні. Також українці обирають Єгипет, Грецію, Хорватію та Чорногорію. За тиждень там у середньому треба викласти 8 тисяч гривень. І дедалі більше стає популярним трохи дорожчий круїзний відпочинок. Торік відпустку на кораблі обрали 12 тисяч українців.

Цьогоріч у серпні очікують піку туристів.

"Круїзні кораблі, якщо в червні, липні пропонують якісь акції, то зараз стовідсоткова заявка, що всі кораблі зайняті. Такого ніколи не було", - зауважила гендиректор круїзного туроператора Лариса Слободян. Люди вважають, що такий попит на серпень зумовлений тим, що перед настанням осені хочеться насолодитися погодою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus