USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Відкрита сексуальність – не в тренді». Стилістка з Луцька розповіла, що носити цього літа

30 Червня 2020 22:29
Які речі варто викинути зі свого гардеробу, як підібрати кілька вдалих образів, аби виглядати стильно і почуватися максимально комфортно, та що в трендах цього літа?

Про це консультантка зі стилю Юлія Рябіїк розповіла Суспільному Волинь.

Насамперед вона акцентувала, що мода 80-90-х років зараз досить актуальна: повертаються об’ємні рукави, великі плечики, вільні сукні та брюки.

«Цього літа варто забути про об’ємні кросівки, прозорі сумки та короткі джинсові шорти в обтяжку. Зараз актуальніші мокасини або кеди, вільніші шорти до колін. Відкрита сексуальність – не в тренді, тому потрібно додати в гардероб трохи оверсайзу», – розказала стилістка та додала, що кольорами цього сезону є синій, білий та світлі пудрові відтінки. Тканину ж порадила обирати, звісно, натуральну.

Юлія Рябіїк відзначила, що зручність в одязі – на сьогодні понад усе. «Справа не тільки в карантині. Зараз такий час, що ми повинні все встигати, тож жінки вже не так часто взувають підбори – обирають взуття на невисокому і зручному каблуку, кеди чи кросівки. Я помітила, що зараз більшість дизайнерів шиють одяг, який підходив би під кеди та кросівки», – сказала вона.

«Моя порада: коли ви купуєте будь-яку річ, спробуйте в магазині поєднати її з якоюсь іншою річчю. Наприклад, до майки я підбираю декілька варіантів: спідницю, джинси, брюки, з якими її можна одягати. Якщо говорити про базові речі на літо, то це два топи (чорний і білий), звісно, сорочка, жакет світлого відтінку або в клітинку/смужку, джинси-мом, спідничка, чорне маленьке плаття», – розповіла консультантка зі стилю.

Образи вона порекомендувала доповнювати аксесуарами: металевими ланцюжками, асиметричними сережками, сережками-кільцями. Натомість модні минулоріч заколки з перлин порадила відкласти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 1 Липня 2020 09:04
«СТилістка» з поліського села.
Луцький Охайний Хлоп до 123 Показати IP 1 Липня 2020 12:00
А ха ха... +++
Народна прокуратура Показати IP 1 Липня 2020 09:24
Забула зазначити, що в тренді провідних стилістів картата полімерна сумка "мрія окупанта", якою раніше "човники" перевозили товар. Вона, до речі, якраз і вписується в цей образ.
Бухгалтер. Показати IP 1 Липня 2020 18:19
Стиліст - це людина, що показує свою роботу, свій смак, а не триндить про те, що прочитала в журналі чи в інтернеті. Збери образ, покажи, може навіть на прикладі своїх шмоток
Віра Показати IP 1 Липня 2020 23:28
Блузка замала в плечах. Стиліст ха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus