USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Рівного не прийшов Дід Мороз

21 Грудня 2009 11:59
Ялинку висотою 24 метри встановили напередодні вихідних на майдані Незалежності у Рівному.
Рівняни, які мешкають у місті багато років, відзначають, що головна ялинка обласного центру значно відрізняється від своїх попередниць. Передусім – ілюмінацією. Вона, як каже керівник комунального підприємства «Міськсвітло» Олександр Лецкалюк, порівняно з минулим роком, повністю оновлена. Застосовано світлодіодні елементи, які, на думку спеціалістів, дозволять економити на використанні електроенергії – повідомляє ЗІК.
Біля ялинки немає Діда Мороза. Як каже заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська, він простояв біля лісової красуні у Рівному 35 років. Тепер його вирішили відправити на заслужений відпочинок. На його місці з’явився справжній поліський віз з подарунками, запряжений двома північними оленями. Їх виготовили у місцевій художній школі. З настанням темряви оленів освітлює спеціальна ілюмінація. Її також сконструювали на підприємстві «Міськсвітло».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 21 Грудня 2009 13:00
Ось це мудре рішення. Ось цим дійсно можна пишатися на відміну від Луцька. У нас же все по старинці і гірлянда, і Дід Мороз, і Снігуронька. Ну хоч би Санта Клауса вже поставили для різноманітності чи що? ):
Таня Показати IP 21 Грудня 2009 17:03
У Рівному на відміну від Луцька щороку центральна ялинка просто красуня. Уявляю яка цього разу, якщо ілюмінацію оновили повністю ще й умудрилися зекономити. Похвально!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus