USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дружина Януковича вперше з’явилась на людях в штанах

5 Квітня 2011 11:10
Дружина президента Віктора Януковича Людмила вперше за довгий час одягла брючний костюм і високі підбори на люди.

Окрім того, перша леді «засвітила» нову сумочку, сережки з перлами та перстень, а після шоу погуляла на вечірці з артистами.

У Донецьку 2 квітня завершився балетний конкурс імені Сержа Лифаря. Однією з патронес заходу стала Людмила Янукович, яка час від часу заходжає на балет, пише «ТаблоІD».

На шоу перша леді прибула традиційно заздалегідь у супроводі подруги і особистого помічника, який буцімто виконує заодно роль охоронця.

Вперше за довгий час дружина президента з'явилася на публічному заході у брючному костюмі. Мало того, на ногах у першої леді, кажуть, виднілися всипані стразами туфлі на високих підборах.

Доповнили вбрання Людмили Янукович сережки з перлів, а на безіменному пальці лівої руки красувався великий перстень – візуально метал скидався на біле золото.

Кажуть, після гала-концерту дружина Януковича додому не поїхала. Залишившись з артистами, вона нібито погуляла на закритій вечірці, що відбулася там же, за лаштунками театру. Запрошені до пізньої години чаювали, ласували солодощами і розмовляли про майбутнє балету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
надежда Показати IP 5 Квітня 2011 11:40
корреспондентам скучно и пишут чепуху все ходят в брюках и нет не какой сенсации.
Лэся Показати IP 5 Квітня 2011 13:07
Не в штанах, а в брюках или в брючном костюме.Уважаемые ,ну научитесь наконец красиво и корректно выражать свои мысли.Стыдно за вас пишуших в интернете.ПОЗОР.
Fantom Показати IP 6 Квітня 2011 10:30
ну да... це просто мега новина... хай хоч в трусєлях ходить.
kamil Показати IP 6 Квітня 2011 18:13
пздц, це просто неймовірно!!!! а які труси вділа знаєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus