USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дванадцять естонських пожежників влаштували стриптиз. ФОТО

22 Грудня 2009 10:48
Естонські рятувальники вирішили підзаробити грошей для свого департаменту і знялися у відвертій фотосесії для календаря.
Рятувальний департамент Естонії, якому не вистачає грошей, вирішив заробити на продажу еротичного календаря з напіводягненими м\'язистими пожежниками – пише ТСН.
 

Рятувальники скинули грубий робочий одяг і стали моделями для календаря, який назвали «Приборкувачі вогню». За допомогою отриманого прибутку вони планують профінансувати проекти, які держава підтримати не в змозі.
 

Для розподілення коштів було створено спеціальний фонд при Центрі розвитку рятувальної справи Естонії. Метою фонду є надання допомоги рятувальникам, які потрапили у складну ситуацію, наприклад, отримали травми на роботі. Також підтримуватимуться й інші пов\'язані з рятувальною діяльністю проекти, на які влада коштів не виділяє.
 

У роботі над календарем брали участь тільки рятувальники. Календар можна придбати на спеціально відкритому для цього сайті.


 



 

 

 

 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 22 Грудня 2009 11:29
Цікаво, для якої категорії населення цей календарчик розрахований? ): Я б собі такий не повісив однозначно. Хоча жінкам (а може і не тільки) він можливо і сподобається.
seal Показати IP 22 Грудня 2009 11:31
Як на мене, календар з українськими козаками набагато кращий і не викликає неоднозначних почуттів.
Nicta Показати IP 22 Грудня 2009 13:34
А насправді мені, як дівчина навіть дуже подобається. Дійсно сильні к просто мужні чоловіки. Хоч вони і не красені, але щось у них є
Юка Показати IP 23 Грудня 2009 22:09
про смаки не сперечаються, але я б не хотіла зранку, снідаючи, дивитися на цих "красенів" (хоча у них і статура гарна, і обличчя далекі від мавп), але волію споглядати прекрасне (навіть тих самих українських козаків)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus