USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Солодощі та подарунки: у Луцьку для дітей особливої долі влаштували свято. Фото

30 Грудня 2020 19:33
Сьогодні міський голова Ігор Поліщук, заступниця міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан привітали вихованців громадських організацій “Спілка батьків інвалідів з розладами аутичного спектру “Янголята”, “Ресурсний центр “Кольорова Капустинка”, а також “Батьки дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями в розвитку” із різдвяними та новорічними святами.

Про це йдеться на сайті Луцькради.
“Напередодні Різдва та Нового року хочу привітати вас із святами та побажати міцного здоров’я вам і вашим близьким. Нехай наступний рік принесе лише добро, мир, злагоду та оптимізм. Нехай ці гарні свята подарують родинний затишок, тепло, наповнять серця любов’ю!

Щиро бажаю, щоб рік прийдешній для ваших організацій, сімей, міста й громади був успішним. Нехай Господь благословить вас на щасливе, спокійне й добре майбутнє”, - привітав діток й дорослих Ігор Поліщук.
Юні вихованці громадських організацій радо вітали гостей, а їх очільники, в свою чергу, висловили подяку міській владі за підтримку протягом такого непростого для усіх року. Адже за сприяння Луцької міської ради було організовано відпочинок дітей, заходи із соціалізації, підтримано безліч громадських проєктів та починань.
Потому, посадовці разом вручили діткам подарунки до Нового року та зробили спільне фото.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus