USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Джедаї зібрались на «Зоряні війни»

17 Лютого 2013 15:50
В Луцьку завершився кіномарафон «Зоряних війн», який розпочався 16-ого лютого та тривав понад 9 годин.

Переглянути улюблену кінострічку протягом ночі могли всі бажаючі та шанувальники «Зоряних війн». Нагадаємо, що 16-ого лютого у кінозалі «Рояль», що у Волинській обласній філармонії, відбувся безкоштовний нічний кіноперегляд легендарної кіноепопеї Джорджа Лукаса «Зоряні війни». Понад 60 людей прийшло подивитися стрічку. Частина з них сиділа на стільцях, а решта – на підлозі.



Планувалося, що глядачі переглянуть всі епізоди фільму, та організатори вирішили показати лише IV, V, VI, які Лукас зняв першими ще в 1970-80-х роках («Нова надія», «Імперія завдає удару у відповідь» та «Повернення джедая»).
Перегляд тривав понад 9 годин. Між кожним епізодом була невелика перерва, під час якої джедаї-кіномани пили чай та кавували. Варто зауважити, що до завершення заходу лишилося близько двох десятків людей, які побороли сонливість і додивилися стрічку до кінця.



Організатори обіцяють, що подібні заходи відбуватимуться щотижня в межах нового проекту «Кіномонополія» від «Lutsk nigt cinema». Епопея «Зоряні війни» продовжиться у суботу 23 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
зaгрeб Показати IP 18 Лютого 2013 08:24
Хипи пати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus