USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Електромобіль може з’явитися у продажу до кінця року

8 Січня 2011 14:20
Компанія Ford Motor Co планує почати продажі в США автомобіля Ford Focus з електродвигуном до кінця 2011 року.

У Європі машина повинна поступити в продаж з 2012 року. Про ціну автомобіля не повідомляється, - пишуть Подробиці.

Електромобіль Ford Focus зможе долати після повної зарядки відстань в 160 кілометрів. Передбачається, що акумулятор машини можна буде повністю зарядити за 3 години.

Конкуренту Ford Focus - електромобілю Nissan Leaf, - для цього необхідно 6 годин.

Ford Focus буде першим електромобілем компанії Ford Motor Co. Автовиробник заявляє, що протягом наступних чотирьох років представить ще чотири марки електромобілів для ринку США і Європи.

Відомо також, що в 2012 році японська Toyota планує почати продажі кросовера RAV4 з електродвигуном, Fiat - електромобіль Fiat 500, а японська Honda - електромобіль Fit.

Перший в історії електромобіль для масового виробництва Nissan Leaf, виробництва японського автоконцерну Nissan Motor Co, представили у грудні минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus