USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинських бюджетників привезли на зустріч з Порошенком у Львові

28 Березня 2019 16:51
Через бажання вислужитись перед президентом та для створення «масовки» на його мітингу у Львові, багато посадовців з Волині у робочий час організували звезення волинських бюджетників до Львова на зустріч з Порошенком.

Про це повідомляє «Під Прицілом».

На мітинг звезли працівників державної сфери Волині із кожного району у розпал робочого дня. До слова, з одного Луцького району поїхало 48 «бюджетників», тому, можна припустити, що приблизно стільки ж людей залучили у «масовку» з кожного району області.

Як відомо, зустріч із Порошенком запланована на 18.00 у самому центрі Львова, а волинських «бюджетників» привезли туди ще о 13.00.
ЧИТАЙТЕ ЩЕ:ПРОПУСК ЗА СПИСКАМИ, ЗВЕЗЕНІ ЛЮДИ ТА ШТОВХАНИНА З ТІТУШКАМИ, АБО «ІНКОГНІТО-ТУР» ПОРОШЕНКА НА ВОЛИНЬ. РЕПОРТАЖ

На світлинах видання «Волинь. ua» видно, що до Львова поїхали працівники і з Маневицього району. На фото – секретарка голови та керівник апарату Маневицької РДА. І відбувається це в робочий час. До того ж, за попередньої інформацією, жодних заяв про відпустки ці «пасажири» не писали.
До слова, на захист Петра Порошенка від народу, до Львова також поїхали і правоохоронці із Нацгвардії Волинської області.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: ЛІСНИКИ, СВИНІ ТА ЛУЧАНИ ЗА ПАРКАНОМ: У ЛУЦЬКУ ДОБУ ЧЕКАЛИ ПОРОШЕНКА, ЯКИЙ ТАК І НЕ ПРИЇХАВ. РЕПОРТАЖ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 28 Березня 2019 17:11
Бачу, що кар"єра Тараса Яковлєва на цьому закінчилась... А міг би жити й жити.
Инкогнито Показати IP 28 Березня 2019 17:52
Там всі управління і департаменти Волинської облдержадміністрації як скотину в робочий час погрузили і повезли, кабінети закриті нема нікого на робочому місці
маневичі Показати IP 28 Березня 2019 19:52
линдюк і толян теж в автобусі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus