USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Фіналісти Ліги КВН «Волинь» визначаться 5 квітня

22 Березня 2011 11:56
Підходить до завершення третій сезон Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» - 5 квітня відбудеться останній півфінал.

Під час цієї півфінальної гри будуть визначені всі фіналісти ліги.

Гра відбудеться в концертному залі Палацу учнівської молоді (вул.Шопена 18), о 18:30, - повідомили МГО "Волинська асоціація КВН".

За три путівки у фінал боротимуться 7 команд, а саме:

-"Коліжанки" Львів – чемпіонки ліги КВН «Європа» (АМІК), учасниці Центральної Слобожанської ліги (АМІК)

- "Оптом дешевше" Тернопіль – чемпіони Західноукраїнської ліги КВН, учасники Центральної Слобожанської ліги (АМІК)

- "Гостиница Киев" Київ-Кривий Ріг – фіналісти Відкритої київської ліги КВН, учасники Центральної Слобожанської ліги (АМІК)

- "Острів свободи" Хмельницький- Черкаси – фіналісти Подільської ліги КВН, учасники Відкритої київської ліги КВН, учасники ігор Асоціації КВН України

- "Лінія відриву" збірна Ковеля - учасники Подільської ліги КВН, учасники В. Волинської ліги КВН

- "Супер клас" Київ – представники КПІ, півфіналісти Рівненської ліги КВН, учаснки Відкритої київської ліги КВН

- "Вікторія Бекхем" Рівне – молода рівненська команда , яка дебютувала саме у лізі КВН «Волинь», і вже з першої спроби грає у півфіналі.

Довідково:

Організатор - МГО "Волинська асоціація КВН". Замовлення квитків за тел: (066) 435 67 88, (093) 794 99 17, (096) 949 99 95.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Viktor 69 Показати IP 22 Березня 2011 14:06
Коли вже припиниться масляковщина із суддями і огрядним ведучим... Кого не запитаю: Вам подобається цей КВН. Всі як один відповідають: ху*(ЦЕНЗУРА)*ня повна!!! тоді хто на нього ходить якісь обкурені і обдовбані птушнікі чи шо? Треба вже якогось листа Войнаровському писати, щоб у Палаці Культури міста Луцька перестали проводити ці нікому непотрібні шабашкі, де деякі паренькі косять бабло... і до речі, не декларують ці доходи у податковій...
Андрій Зубенко Показати IP 22 Березня 2011 14:50
Шановний Viktor 69, чому Ви так завжди негативно відгукуєтесь про ігри ліги КВН "Волинь"? Завжди Вас щось не влаштовує: то судді, то ведучий, то зал і т.д. До речі, не потрібно ображати тих глядачів хто ходить на ігри Ліги. Якщо Ви їх називаєте "якісь обкурені і обдовбані птушнікі", тоді, напевно, у Вас самого занижена самооцінка. Якщо люди ходять, то, відповідно, КВН їм подобається. Якщо Вам особисто не подобається КВН як явище, це Ваша особиста справа, але необхідно розписуватися за всіх. І, до речі, Ви дуже не уважний ігри відбуваються нині в концертному залі Палацу учнівської молоді (вул.Шопена 18). Останній раз ігри Ліги проходили в Палаці культури Луцька 13 лютого 2011 р. І що це за підхід: написати листа Войнаровському. Що повертаємося до часів СРСР і починаємо "кляузничать"? Смішно це все.
пареньок Показати IP 23 Березня 2011 08:30
Viktor 69 ти (ЦЕНЗУРА)(ЦЕНЗУРА)(ЦЕНЗУРА) і саме смішно те, що ти сам це розумієш. Я собі уявив листа Войнаровському "Я Viktor 69 - Аноніст, вимагаю щоб КВН закрили, як не гідний социалістіческого общества. Ну будь ласка , а то мене жаба задушить... З повагою завжди Ваш Viktor 69))))))))))))))))) піди в церкву висповідайся, може попустить
Viktor 69 Показати IP 23 Березня 2011 09:40
Ой ви паренькі, ваші апеляції до моїх слів такі ж нікчемні, як і ваш КВН і ваша ліга і ваші жарти....Що нічого не пишете про податки... Розкажіть-но скільки на квитках заробляєте, скільки сплачуєте у податкову... Повірте, є люди які готові докласти максимум зусиль аби дослідити фінансову сторону питання цього вашого КВН... Отож, вас чекають веселі часи... З повагою завжди Ваш Viktor 69)))))))))))))))))
пареньок Показати IP 23 Березня 2011 09:44
досліджуй...:-)))
Валерій Пельц Показати IP 23 Березня 2011 09:53
Viktor 69 ти дуже крутий , прям як Чак Норіс))))))))))))))))
Чак Норіс Показати IP 23 Березня 2011 11:03
Пане Пельц, ну дуже дотенпний жарт(((( Сенк ю.... То ви скажіть, скільки заробляєте на квитках, спонсорах.... скільки сплачуєте податків... Адже податки - це благоустрій міста, соціальна допомого пенсіонерам, дітям-сиротам, чорнобильцям, інвалідам... Скільки платите у податкову???
Валерій Пельц Показати IP 23 Березня 2011 12:08
Я готовий "прозвітуватись")), але ж я не можу цього робити в інтеренеті. Якщо ви не будете ховатись за ніком Чак Норіс,Viktor 69 тоді і поговоримо відверто. Доречі, 5 квітня КВН. ласкаво прошу, з мене квиток)))
Viktor 69 Показати IP 23 Березня 2011 14:16
громадянине Пельц, ми всі намагаємося формувати громадянське суспільство... Так ось, у громадянському суспільстві порядним і чесним людям немає чого приховувати... Люди мають право знати, люди натерпілися брехні... Тому я не можу зрозуміти чому ви так боїтеся ось тут у постах сказати про заробітки від КВН.. ось недавно підприємці і громадяни несли у податкову свої декларації... Цікаво було б дізнатися що подали ви і який там значиться прибуток від КВН... Отож чого ви боїтеся гласності, назвіть суму, яку Ви заробляєте від ігор... спонсорів, трансляції на ТРК "Аверсі"... От і все... Ви не повинні звітувати переді мною, Ви, якщо Ви поважаєте українське суспільство повинні звітувати перед громадою... І я даю Вам таку можливість... Назвіть суму... P.S.: Валерію, у мене є кошти і при бажанні я сам можу придбати квитки... Але ж я тут вже писав, що оцей Ваш КВН вважаю м'ягко кажучи фігнею - тому дякую не треба!!!
Знов Viktor 69 мочить!!!)))) Показати IP 23 Березня 2011 18:12
як і пару місяців назад, вітьок сів за комп на роботі,з халявним (державним інтернетом)і починає валити!!!!!)))Ти Viktor 69 -- справжній мужик!!!! достойний ЧЛЕН суспільства якій сидить за копійки цілий день на роботі і роздумує про суспільну мораль!!!! І саме головне -- розказуючи про КВН ,ніколи там не бувши - це вершина не професіоналізму(тобто дебільста)!!!! Ви Viktor 69 -- чмо
Viktor 69 Показати IP 24 Березня 2011 08:37
Пане Пельц, за копійки сидять на роботі 78% українського суспільства. І цілком нормально, що така бідність породжує різноманітних нікчемних квновських жуліків, але Ви не хвилюйтеся, Ви скажіть народу скільки заробляєте... Зрештою це буде цікаво знати і податківцям... P.S.:Валерію, знаєте, на превеликий жаль - я не держслужбовець, хоча дуже хотів би ним бути скажімо десь у прокуратурі або податковій аби перевірити діяльність таких кмітливих хлопців як Ви... Але будемо сподіватися вони моніторять волинські інтернет-видання і звернять увагу на цю нашу дискусію...
Валерій Пельц Показати IP 24 Березня 2011 12:44
до Viktor 69. Знов Viktor 69 мочить!!!))))- це писав не я. Якби хотів нахамити Вам, то зробив би це відкрито. А в податкову вас на роботу не візьмуть. Багато часу проводите в інтернеті.
Андрій Зубенко Показати IP 25 Березня 2011 11:07
Завжди наш Viktor 69, і щоб ми робили без Вашої критики? Що Вам так поперек горла стало фінансове питання ігор Ліги КВН "Волинь". Перед податковою організатор звітуються. До Вашого відома: "Аверс" за трансляцію ігор КВН нічого не платить організаторам. У Вас просто якась маніакальна ідея - КВН Луцьку не потрібен, всі хто цим займаються повинні бути під жорстким контролем податкової та прокуратури, можливо взагалі заборонити молоді збиратися у великій кількості, а то вони ще революцію розпочнуть. До чого це все. Ну не подобається Вам КВН ну й не дивіться його по телевізору, не ходіть на ігри. А то, чесно кажучи, Ви зі своїми коментами про те скільки заробляєте та податкова за Вами плаче починаєте бути схожим на малу дитину.
andrew the first Показати IP 26 Березня 2011 19:29
Шановні добродії,як незалежна особа,вільний глядач та неупереджений учасник ліги,хочу запитати:"Великодушний Viktor 69,чому біля Вашого нікнейму саме ця цифра-69...нагадує дууже розбещену позу камасутри? Чому ви відкрито не заявляєте свою думку організаторам та учасникам ліги під час ігор-це єреальним,адже жоден з нас не ходить по залу з охоронцями...і повірте,гроші вилучені з білетів ідуть на поселення команд,оренду залу та харчування"...до зустрічі на півфіналі)))
Такер Показати IP 19 Березня 2013 17:30
У вересні 2012 року проходила гра в Палаці культури Луцька. У кожних справах є свої прихильники і ненависники...і на "69" увагу навіть звертати не потрібно. погано в КВН-ені лише те, що квитки зросли у ціні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus