USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Google не підтримуватиме Internet Explorer 6

1 Лютого 2010 15:18
Найбільша у світі пошукова система повідомила про своє рішення через два тижні після того, як стало відомо, що Google був зламаний невідомими хакерами.
Корпорація Google вирішила припинити підтримку браузера Internet Explorer 6. З березня деякі ключові функції сервісів Google Docs і Google Sites перестануть працювати в цьому браузері.
У Google пропонують користувачам оновити Internet Explorer або скористатися свіжими версіями альтернативних браузерів. Зокрема, рекомендується Firefox або Safari не нижче третьої версії, а також Google Chrome починаючи з четвертої версії.
Google – не перша компанія, що відмовляється від підтримки Internet Explorer 6. У 2009 році про те ж заявила адміністрація соціального сервісу посилань Digg. Крім того, у липні минулого року стало відомо, що з IE6 перестане працювати відеохостинг YouTube.
Найбільша у світі пошукова система повідомила про своє рішення через два тижні після того, як стало відомо, що Google був зламаний невідомими хакерами. Зловмисники проникли в систему, використовуючи уразливість в Internet Explorer 6.
За даними Net Applications, у грудні 2009 року Internet Explorer 6 займав 20,99 відсотка ринку браузерів. Цей показник постійно знижується, а в Росії він набагато менший. У Рунеті з Internet Explorer 6 працює лише 9,3 відсотка користувачів, – пише ТСН.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus