USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Google продаватиме книжки

5 Травня 2010 12:19
Корпорація Google в кінці червня - на початку липня 2010 року почне продажу цифрових версій книг, пише Wall Street Journal, передає Лента.ру.

Новий сервіс буде називатися Google Editions. Книги можна буде купити, знайшовши їх за допомогою пошуку Google. Доступ до придбаних книг можна буде отримати з багатьох видів пристроїв. Поки невідомо, чи буде ціна книжок встановлюватися видавництвами або самої Google.

Книготорговці і незалежні магазини зможуть продавати книги, що входять в асортимент Google Editions, на власних сайтах. Google розділить з ними виручку від продажів. Поки заяв про підтримку Google Editions великими учасниками ринку зроблено не було.

Нова ініціатива Google не має відношення до сервісу Google Books, де зберігаються відскановані версії книг. Google до сих пір намагається залагодити питання прав на ці твори з авторами, їхніми спадкоємцями та правовласниками.

Основними конкурентами Google Editions стануть магазини Amazon, Barnes & Noble і корпорація Apple, нещодавно запустила книжковий інтернет-магазин iBookstore. Amazon використовує бездротову доставку книг на читалку Kindle. У Barnes & Noble є аналогічне пристрій під назвою Nook. iBookstore у свою чергу головним чином призначений для планшета iPad.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus