USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голова НБУ не має ідентифікаційного коду

28 Лютого 2011 13:32
Голова Національного банку України Сергій Арбузов відмовився від одержання ідентифікаційного коду фізичної особи-платника податків у зв’язку з віросповіданням.
Про це він повідомив в інтерв'ю газеті «Дзеркало тижня», – пише ТСН.
«Якщо почитати закон, який регламентує ідентифікацію фізичних осіб, то там написано таке: якщо людина з міркувань віросповідання не хоче приймати ідентифікаційний код, вона може використовувати свій номер паспорта. У мене є код – я використовую для цього номер паспорта», – сказав голова НБУ.
За його словами, спочатку він звернувся до податкових органів із проханням дозволити використовувати номер паспорта замість ідентифікаційного коду, однак одержав відмову, після чого звернувся в суд.
«Я звернувся до податкової – мені там відмовили. Після цього звернувся в суд, і мені там дозволили використати для ідентифікаційних потреб номер паспорта», – зазначив Арбузов.
Він підкреслив, що не робив фінансових операцій без ідентифікації, а використовував для цього номер паспорта.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волиньгаз Показати IP 6 Квітня 2011 15:58
Кавунов щось мутить для фірташи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus