USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Гомосексуалісти закликали Януковича притримуватися того ж курсу

3 Березня 2010 16:21
Українська спільнота геїв, лесбіянок, бісексуалів та трансгендерних людей вимагає від Президента України Віктора Януковича «продовжити курс на рівноправність геїв». Про це повідомляє прес-служба Форуму, передає intv.ua. Автори звернення нагадують, що на посаді прем`єр-міністра Янукович висунув законопроект, що передбачав заборону дискримінації на підставі секс-орієнтації в сфері трудових відносин. «Ви стали першим українським політиком, який висунув законодавчі ініціативи по забезпеченню цивільної рівності геїв і лесбіянок», - заявляють представники Гей-форуму, які потребують у своєму зверненні продовжувати цей курс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ізя Показати IP 3 Березня 2010 17:26
Свій до свого по своє! Так тримати Фьодрич! Набагато швидше ніж народ очікував показали регіони свою суть.
Evil Показати IP 3 Березня 2010 20:08
У всіх цивілізованих країнах нема щодо меншин жодної дискримінації. На геїв набагато приємніше дивитися, аніж на окремих наших політичних діячів...
так треба Показати IP 3 Березня 2010 21:55
Evil,вали в інші цивілізовані країни і хай твої діти вчаться з геями і лезбійками в одному класі і сидять за одною партою.А в нашій країні цієї гадості не потрібно.
Лесбіянець Показати IP 4 Березня 2010 10:16
А чому не запропонували обрати Фьодрича почесним геєм України? Явна дискримінація! А він це вже давно заслужив!
seal Показати IP 4 Березня 2010 22:54
Як завжди чудова ілюстрація. :-) Так тримати!
Evil Показати IP 7 Березня 2010 22:58
Так треба,"Вали", фу, яка убога ницість та явне вираження хамства, у цій країні вже стільки гадості і без геїв. Як про мене, краще хай мої діти сидять за однією партою з геями, аніж з наркоманами, дегенератами, насильниками та убивцями. І ще: знаєте, расизм нині не в моді :) Як і багато інших речей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus