USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

За відставку Порошенка збиратимуть підписи

28 Травня 2015 19:00
З мітингу біля Верховної Ради України 2 червня 2015 року почнеться збір підписів за відставку президента України Петра Порошенка на знак протесту проти його корупційних зв'язків з олігархом Дмитром Фірташем, який хоче "купити всю Україну кривавим золотом з гаманця Путіна". Про це оголосили громадські активісти під час прес-конференції в агентстві “Інтерфакс-Україна”.

Редактор інтернет-видання sprotiv.org Вадим Гладчук вважає, що Фірташ купив Порошенку президентське крісло: “Після Революції Гідності був великий запит суспільства на зміни, на реформи. Як могло статися, що лідером цих змін раптом став вважатися корупційний стовп режиму Януковича, той самий Порошенко, який ходив за Януковичем міністром економіки серед інших сатрапів диктатури? Нас нагодували локшиною, засліпили нам очі. Це коштувало дуже дорого, тут не обійшлося без ін'єкцій бабла від потужного олігарха. І зараз Фірташ завдяки розслідуванню американських слідчих змушений був зізнатися у суді, що саме він влаштував кастинг на пост президента. Від нього залежало, хто очолить Україну: або Кличко, або Порошенко. Фірташ допоміг їм домовитись, що президентом стане Порошенко, а Кличко отримає Київ і його люди сформують половину списку Порошенка. Чи міг Фірташ таке казати, якщо б не він купляв президентське крісло, якщо б це крісло не лежало практично в його кишені?”.

Зі слів редактора газети “Правдошукач” Юрія Шеляженка, всі факти свідчать на користь такої версії, що олігарх Фірташ вже давно визначає політику Української держави за допомогою технології одночасного корумпування і влади, і опозиції. Зараз він підтримує режим Порошенка і опозицію Льовочкіна. Так само раніше він контролював адміністрацію Януковича через того ж Льовочкіна та контролював опозицію, фінансуючи Кличка. До того ж, Фірташ формує громадську думку через кишенькові мас-медіа та корпоративну лояльність трудових колективів багатьох структур великого і середнього бізнесу, які йому належать частково чи повністю. І що характерно, багатство та вплив Фірташа повністю залежить від торгівлі російським газом, стратегічним ресурсом, до якого Кремль дає доступ тільки своїм людям.

Юрій Шеляженко розповідає: “Олігарх Фірташ є партнером олігарха Ротенберга, а Ротенберг є гаманцем Путіна. Тому я переконаний, що владний і опозиційний мейнстрім в Україні фінансується з гаманця Путіна. Ви спитаєте, навіщо Путіну фінансувати українську владу, яка нібито воює з Путіним? Справа в тому, що Росія програла технологічне і економічне змагання з США. Саме лідерство у цих сферах визначає світового лідера, яким Росія з її імперськими амбіціями завжди хотіла бути. Путін намагається компенсувати поразку в економічному змаганні з США, звертаючись до воєнної справи, в якій Росія вважається досить сильною. Він думає: якщо у мирний час США є світовим лідером, єдиний спосіб зробити світовим лідером Росію — почати велику війну. А для цього йому потрібен ворог, який би грав з ним у піддавки, бо США Путіну не по зубах. І роль карикатурного ворога, на жаль, дісталася Україні”.

"Майдан зрадили, замість просування патріотів до влади їх послали помирати в котлах у спровокованій війні, а при владі опинився службістсько-воровський режим за зразком путінського, зрозумілий і підконтрольний Путіну", — вважає Вадим Гладчук.

“Є багато навіть зовнішніх схожостей у тому, що робить Путін і що робить Порошенко на гроші Фірташа. Порошенківське гасло "Єдина Країна" схоже на путінську Єдину Росію. Обіцянка Порошенка подвоїти ВВП до 2020 року повторює таку саму обіцянку, що її давав росіянам Путін. АТО на Донбасі копіює путінську контртерористичну операцію в Чечні. Банда Порошенка багато обіцяє власному народові і всьому світу, імітує демократію на західні та путінські гроші, зокрема легалізовані на заході протягом всього XX століття — це, згідно з моєю версією, легендарне золото компартії, яке не зачепили жодні санкції. І куплені на золото компартії СССР карикатурні антикомуністи своєю тупістю, брехливістю та продажністю дискредитують лібералізм і наче рекламують СССР та Путіна, провокуючи всіх робити дурниці, а в критичний момент усіх зраджуючи в інтересах чергової піррової перемоги Путіна. Кремлівський тиран вже потирає рученята, бо на тлі цієї війни світ все більше його боїться. Страх — джерело його влади. Путін хоче бути всесвітнім паханом і діє за принципом: бий своїх, щоб чужі боялися та поважали. Бо корені справжньої, ще не зіпсованої ігом кочевників Росії тут, у Києві, в Київській Русі. Колись ми були братніми народами. Але Путін і рідного брата продасть заради шапки Мономаха, це загальний гріх всіх наших лідерів, у випадку Путіна посилений хворобливою манією величі, бо він марить, що після великої війни всі західні лідери навшпиньки перед ним ходитимуть”, — стверджує редактор "Правдошукача" Шеляженко.

Збір підписів за імпічмент Порошенка необхідний для порятунку Революції Гідності від контрреволюції путінських зрадників, куплених Фірташем, тому підписи почнуть збирати на Майдані, — заявила Вікторія Полець, активістка Правого сектору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
102 Показати IP 28 Травня 2015 19:02
ВЖЕ зовсім ЧОКНУЛИСЬ?! ПУТЛЄРА захотіли?! Реваншу?! Контрреволюції?!
Анонім до 102 Показати IP 28 Травня 2015 23:12
ми хочемо достойного життя, а не постійної громадянської війни та злодіїв у владі.
Анонім до Анонім Показати IP 28 Травня 2015 23:13
у нього був рік часу на те, щоб зробити щось хороше для країни - сподівань не виправав цей засновник партії регіонів та міністр економіки при президентові януковичу.
Анонім до Анонім Показати IP 28 Травня 2015 23:22
революція гідності була не за те, щоб всадити порошенка в крісло президента: http://ic.pics.livejournal.com/zergulio/14338131/1793803/1793803_1000.jpg
Анатоль_ Показати IP 28 Травня 2015 19:19
У нас демократія. Треба-підпишимся!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 28 Травня 2015 19:25
Демократія - це не СТАДНИЙ рефлекс.
громада Показати IP 28 Травня 2015 19:23
Давно треба, народ довели до повного зубожіння, а самі збагатились у десятки, сотні... разів! Хіба таке можна терпіти? Де звіт про використання кредитів, у що країну перетворили?! Жодної реформи не провели лише бла-бла на кожному кроці!!!
Анонім до громада Показати IP 28 Травня 2015 19:24
Путін вас збагатить. Вперед!
і Показати IP 28 Травня 2015 19:25
Ей, люди! Ви подуріли???? І кого ж ви хочете вибрати на пост Президента???? Ви думаєте, що за рік можна владнати ситуацію в Україні?! Зламати все легко, а полагодити важче Так само і за Україну! Ми по великому рахунку самі зруйнували країну! А хочете, щоб відновлював Порошенко? Починайте з себе
Анатоль_ до і Показати IP 28 Травня 2015 19:36
Юлія Володимирівна - буде справжнім Президентом України!
Ніка до Анатоль_ Показати IP 30 Травня 2015 10:43
Краще заберіть свого Палицю, Єремєєва, Івахіва з вищих керівних посад, а потім будете обговорювати діяльність Президента! А скільки часу сидів у ВР волиняка-комуніст Адась Мартинюк!!Так що дійсно. треба починати із себе!!!
Анонім до і Показати IP 28 Травня 2015 23:09
Вибрати треба самого достойного, який не буде красти і обманювати як це робив порошенко. Банду геть!
Анатоль_ Показати IP 28 Травня 2015 20:34
нічого доброго Порошенко не зробив. Обіцяв без віз у Європу і шо? Завод у Росії не хоче продавати. Ціни при Порошенко виросли. Корупція виросла!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 28 Травня 2015 20:44
Не тринди.
УКРОП до Анатоль_ Показати IP 28 Травня 2015 21:39
зате поПРОшенко гарно балакати вміє. Балакає-балакає, а тим часом люди на сході гинуть, яких він посилає на війну гарматним м ясом. Гнати треба того кнуряку поганою мітлою, вимагати дострокової відставки, бо у війні на донбасі кінця-краю не видно. Воно, па..люка хоче, щоб ми ще 10 років воювали. А як гидко було дивитися, як те поПРОшенко аж зубами скреготало , коли чернігівські військові показали йому свою розробку -машину, яка має унікальні функції в умовах війни і постійно хамило людям в присутності журналістських камер.ГАНЬБА ЗРАДНИКУ і ПУТІНСЬКОМУ ПРИХВОСТНЮ. П...ДЛО, скільки воно вже людей згноїло! Таке враження складається, що його таки чекає участь януковича, тільки гірша!
Аманда до Анатоль_ Показати IP 28 Травня 2015 22:48
Не треба мен1 в1зу в Эвропу, не хочу бути рабом у пана. Хочу добре жити тут, на Батьк1вщин1. То може краще ми подумаэм, як вибрану народом владу заставити працювати на благо нас 1 Укра1ни, а не перекривати проблеми черговими виборами без вибору?
вова Показати IP 28 Травня 2015 20:45
повернiть януковича i вiн найкращий президент
(((( до вова Показати IP 28 Травня 2015 20:53
коментар було видалено
До І Показати IP 28 Травня 2015 20:56
"Починайте реформи з себе" -до болі знайомі слова славного президента Ющенка (Свинячі вуха)
Вона Показати IP 28 Травня 2015 22:29
Гоніть того ***** в шоколаді разом з яйценюком, баптистом , і хвореньким парубієм ,бо вони доведуть народ до революції бідності.
Анонім до Вона Показати IP 28 Травня 2015 23:11
всі майдани та революції в україні фінансуються олігархами. зараз стало жити набагато гірше - але ніякого майдану немає, бо ніхто із олігархів на це грошей не виділив.
Анонім до Вона Показати IP 29 Травня 2015 16:13
Гоніть того ***** в шоколаді разом з яйценюком, баптистом , і хвореньким парубієм і війна скінчится і настане мир і спокій на Україні!!!!!!!!!!!!!!! Депутати собі швидко повернули оклади по 17,5 тис. грн., а пенсіонерам 15% зась, бо собі любимим не вистачить!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім до Вона Показати IP 29 Травня 2015 16:16
Ви ще забули про правий сектор, свободу
Анонім Показати IP 28 Травня 2015 22:41
Пастор і то краще вже був.А це чудо кучеряве тількі щокі підставляє
Анонім Показати IP 29 Травня 2015 00:52
Жабу геть!
000 Показати IP 29 Травня 2015 08:18
Найкращий Дерибанщик України Яйценюк
123 Показати IP 29 Травня 2015 08:35
Не було в нас толку, і не буде. до поки такі лідери в країні. всі обіцяють покращення, а все тільки на дно іде. скільки ж можна тягнути з людей, коли вже у них кишені лопнуть. було погано,а при порохові це взагалі. які ціни, комуналка, а яка зарплата у людей??? як вижити? і він ще за європу шось говорить, та жопа нам у тій європі. ціни будуть європейські, а зарплати українські. спочатку потрібно толк в країні навести, а потім кудись іти. і за що ті бідні хлопці там на сході гинуть??? за гроші олігархів, які відмиваються за рахунок війни.
вона до 123 до 123 Показати IP 29 Травня 2015 10:09
100%. Яка Эвропа.? Кому ми там треба? .Ми на рівні розвитку африканських країн.
Просто мама Показати IP 29 Травня 2015 11:58
Ага. Відкрий вам європу, вся українська нечисть туди полізе і буде позорити своїх гідних співвітчизників, які достойні стати європейцями, але на рідній землі.
Анонім Показати IP 29 Травня 2015 12:52
Придурки ! Вже президент недобрий. Виберіть Гаврилюка з полонини той накерує. Долбані волиняни все не так і церква не та і мер Луцька не той і президент поганий . Вам сам чорт не вгодить. Як такий розумний один з другим ставай і керуй країною зупини війну , підніми економіку .Легко ман....ти.
УКРОП до Анонім Показати IP 30 Травня 2015 00:58
Іди на схід без обмундирування, і хай тебе поПРОшенко покидає своїми приказами під гради російські, тоді побачиш реальну ситуацію - і будеш вумнічати хто є хто.
007 до Анонім Показати IP 1 Червня 2015 10:32
коментар було видалено
небайдужий Показати IP 30 Травня 2015 16:47
про що лепечите козли??? Діти - політика не для вас.
Олег Показати IP 1 Червня 2015 09:46
ПОПРОШЕНКО и Куряча ж**а(Трупчинов) с Яйценюком-кинули всю крайну.
Євгеній Показати IP 1 Червня 2015 10:22
коментар було видалено
007 Показати IP 1 Червня 2015 10:41
Петро Порошенко нехоче прподавати завод в росії та щей строїть у Вінниці, тоді який сенс ато? коли наша верхівка влади зацікавлена в нестабільній ситуації україни. Депутати, міністри та президент свої синів не відправляють на АТО, тому що їм вигідно винищити український народ.
Ігор Показати IP 28 Вересня 2015 16:45
де підписатись за знищення кривавого україножера шльомки вальцмана? Я - ЗА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus