USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грицюк шукає роботу

13 Січня 2011 13:26
Колишній кандидат на посаду луцького міського голови, депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк розповів про причини свого програшу на виборах мера Луцька.

Під час веб-конференції на сайті Волинської обласної ради 13 січня він заявив, що якби вибори почалися зараз, то він дещо змінив би тактику.

«Але команда, яка мені допомагала, робила, на мій погляд, все правильно. Я не міг так, як Микола Романюк, залучати київських політтехноголів. Для цього треба кошти. Їх, на жаль, завжди не вистачає», – пояснив він.

Грицюк також розповів, що на мерських перегонах його команда робила ставку на те, що об’єднаються кандидати від демократичних сил – тодішній мер Богдан Шиба і «свободівець» Євген Мельник.

«Але не вдалося досягти порозуміння на перемовинах за 15 днів до завершення виборів», – додав він.

Окрім того, Грицюк вважає, що трохи затягнув із початком виборчої кампанії. Мовляв, якби його штаб почав працювати раніше – шансів здобути перемогу було б значно більше.

В ході чату екс-голова Волиньради також зізнався, що нині шукає роботу і «готовий розглянути пропозиції». В партійній організації, переконує Грицюк, він працює на громадських засадах.
На запитання, чи не потерпає зараз його сім’я через те, що її глава «тепер не так багато грошей приносить?» і чи не збирається він через це продавати хату, Грицюк відповів: «Сім’я, Богу дякувати, живе цілком нормально. Відносно хати, то продавати не буду. В ній я проживаю зі своєю сім’єю. Тішуся внуками. Я завжди жив скромно і так буде далі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Знаючий Показати IP 13 Січня 2011 14:43
"його команда робила ставку на те, що об’єднаються кандидати від демократичних сил – тодішній мер Богдан Шиба і «свободівець» Євген Мельник"... і нічого для цього не зробила
леся Показати IP 13 Січня 2011 15:14
голова колгоспу не може керувати містом, хвати одного з Турійську.
VSC Показати IP 13 Січня 2011 16:20
Можно вахтером, можно контролером... Вот мои предложения.
ЛітРедактор Показати IP 13 Січня 2011 18:48
Вже з його дивідентами можна думати про безбідну старість))))
san Показати IP 13 Січня 2011 20:01
хотілось би й самим так "скромно" пожити і поїздити на такій "скромній" машині, як Грицюк!
штик Показати IP 13 Січня 2011 20:12
Кращого спеціаліста по зализуванні та заплетенні коси,навішуванні локшини на вуха,пусканню туману в очі,навіюванні що він ще перець, на Волині немає.Йому і тільки йому потрібно керувати БЮТОГОЛОВИМИ.Давайте йому зберемось на зарплату,купимо шаровари та шаблю,вистрижем оселедця і зробимо його гетьманом всія Волині.
ГРЕК Показати IP 13 Січня 2011 20:37
Мені не здається , що Романюк переміг завдяки "київським політтехнологам". Принаймні , особисто я не звернув на це увагу. Під час перегонів його білборди дратували найменше , а жахливі плакати шановного пана Грицюка нече навмисне відштовхували від нього потенційного симпатіка. Складалось враження , ніби кандидат - це лялька на руці ЮВТ . Ще до того технічна якість фотоколажів була найгіршою. Це вже не команда винна, це - власний смак замовника. Дуже ці білборди нагадували наївні світлини , розфарбовані власноруч , що їх можна побачити в оселях літніх людей . Можливо , це своєрідний креатив , якого я не зрозумів .Вибачте. Можливо Анатолій Грицюк був би найкращім керівником міста , але під час перегонів я не встиг в це повірити.Читаючи зараз - що "...команда, яка мені допомагала, робила, на мій погляд, все правильно..." , а Микола Романюк вчинив недобре , тому й переміг - це вже нездатність до аналізу власних вчинків та деяка неповага до тисяч лучан , яких перемогли якісь там чужинці -політтехнологі .Ну , якби ще розрив складав 2-3 відсотки... Знов винна невістка...
Журналіст Показати IP 13 Січня 2011 21:11
Грек- молодець! -Хто вкакався? -Невістка! - А її ж дома немає!? - А он, на тину, її плахта висить! (з усної народої творчості). А ще Романюк винен, що на Сонці періодично зявляються плями, що повінь залила Австралію на площі, рівній Франції і Німеччині, разом взятих, в свинячому і пташиному грипі. А попереду нові біди, позаяк фауна світу багата. Ще не задіяні папуги, індюки, дятли... Чекаємо страшних епідемій дятлового і індючого грипу, так що настав час робити запас дешевого інтерферону, масок і арбідолу. І гусячогоо смальцю (в ніс запихати). А якщо ще ЗМІ підкинуть "смальцю", то Марку Твену треба буде відпочивати. Його заокеанські фантазії поблідніють поруч з суворою красою сучасної журналістики. І усе звернуть на голову міської ради.
У нас є Луцький міський голова ( Романюк)та голова Волинської обласної ради (Войтович), а голова міської ради де? Що то за представник влади? Виконавчої, законодавчої чи представницької? А, мо, то - наслідки розгулу "дятлового чи індючого" грипу? Ви навіщо, маючи нік "Журналіст" "женете" на колег? Де солідарність?
Senator Показати IP 14 Січня 2011 12:29
Я також роботу шукаю. І не я один. Чому про нас не пишуть журналісти
міля Показати IP 14 Січня 2011 15:55
Ну й Грицюк здивував пошуком роботи. "Чекає пропозицій". Та кому ти потрібний, на біржу вали, якщо візьмуть. Гниляка на роботу ніхто не візьме, бо та фірма проблеми з тобою буде мати. Від перевірок не відпочиватиме.
Сільський король Показати IP 14 Січня 2011 18:40
Звичайно, у всьому винні Шиба і Мельник. А ще київські політтехнологи Романюка, які відмовились зображати Романюка на плакатах як клона Поплавського. Винні ще й лучани, які не проголосували за Грицюка. Чи може сам винен, бо сів не у свої сани. Не по Сєньке шапка. На родіну, в колгосп.
ОГО Показати IP 14 Січня 2011 19:35
А чи не забагато уваги для такого дятла як Гриць?!
БЮТ Показати IP 14 Січня 2011 20:53
Грицюк програв вибори, тому що дурень, якому ні київські, ні лондонські політтехнологи не допоможуть. Одним словом, бригадир колгоспу. А дочку (медсестру) вже не так "величають" в обллікарні. І взятки ніхто не несе. Жити Грицюку стало легше, жити стало веселіше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus