USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як боротися з ямами: Вибоїни на волинських дорогах обводять фарбою

29 Серпня 2013 09:41
Народна креативність — безмежна. Замість замощувати дорожні ями, їх прикрашають, як мистецькі витвори, - інформує Волинь-нова.

До редакції зателефонував водій, який захотів через газету подякувати добродіям, але не знає, кому. Річ у тому, що вчора на трасі «Локачі – Горохів», у селах Привітне та Колпитів, він зауважив вибоїни, обведені білою фарбою.

«Геть як обмальовують труп у фільмах», – пояснював наш читач. А в Луцьку, каже, довелося бачити таке: зламане молоде деревце, перев’язане «попереджувальною» червоно-білою стрічкою, стирчало просто з ями.

Таблички із написом «Просимо вибачення за ямковість на дорогах!» на тому ж шматку шляху з пофарбованими вибоїнами — це порівняно бліді прояви народної творчості.

Варто зауважити, що сплеск подібного креативу — сезонний, адже взимку «Укравтодору» допомагає саме небо, засипаючи дороги снігом.

А для всіх, кому небайдуже, нагадуємо про існування сайту «УкрЯма», створеного «спільнотою борців із проблемами дорожнього покриття». Там можна зареєструвати свою скаргу і відправити заявку до місцевого ДАІ. Якщо впродовж 31 дня дефект не виправлять, скаргу скерують до прокуратури, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Я Показати IP 29 Серпня 2013 10:42
Їхав тією дорогою. Справді ями обведені білим. Ну ж фарбувати дешевше ніж ремонтувати. Хоча кошторис на обведення такий, шо можна було пофарбувати всю проїжджу частину
справедливість Показати IP 29 Серпня 2013 11:30
Якби за кожну вибоїну гарно і глибоко зізаду вибоїти причетних дорожників та можновладців, то все у нас було б добре)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus