USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як львів’яни п’ють каву у Луцьку, можна почути вже сьогодні. ВІДЕО

27 Квітня 2013 14:03
Подвійний кавовий концерт львівського гурту Illusions відбудеться у Луцьку сьогодні, 27 квітня, у центрі міста, в кав’ярні «Кофеїн».

Зауважимо, Illusions існує вже 2 роки, створили гурт учасники «Місто Казкових Мрій» Андрій Бочко, Роксолана Пахолків та піаніст Єгор Грушин під час нічної репетиції перед записом на студії наступного ранку.

Свою музику музиканти вважають неокласичним роком. Цьому визначенню цілком відповідає і інструментальний склад - відповідно: віолончель, гітара, фортепіано. Проте для того, щоб хоч трохи підготуватися до їх музики, цього визначення недостатньо.

Через велику кількість охочих потрапити на концерт гості зі Львова, гурт Illusions, виступлять у Луцьку двічі в один день. Таким чином, перший концерт розпочнеться у кав'ярні «Кофеїн» о 18:00, а другий - о 20:30.

Першою чергою, це емоційна музика, сповнена експресії, уяви, хвилювання. Водночас це й інтелектуальна музика, і саме яскравість та емоційність дозволяє розуміти її немузиканту.

Так, звичайний слухач, далекий від знань про естетику ладів та гармоній, цілком вправно розгадає красу мелодій, бо відчує ті емоції, які в них закодовані. Цією музикою переймаєшся. І хоч не потрібно ніякої спеціальної підготовки для сприйняття музики «Illusions» - але приготуйтеся до сплесків і вибухів, до мрій і подихів, до вигуків і ніжної лірики.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus