USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку «Друга Ріка» виступала. ФОТО

17 Червня 2012 12:31
Відомий український гурт «Друга Ріка» виступив із концертом просто неба у самісінькому центрі Луцька.

Українські рокери виступали на честь відкриття ІV Міжнародного студентського фестивалю української естрадної пісні «На хвилях Світязя».

Музиканти виконували свої композиції більше години. Вони грали як старі добрі «Оксана», «Вже не сам», «Так мало тут тебе», так пісні із останнього альбому «Метанойя».




Одну із пісень вони присвятили збірній України з футболу. Так, слова «Усім кінець, ми наступаєм» із пісні «Фурія» дуже завели публіку.




Фронтмен гурту Валерій Харчишин зізнався, що побоювався малої кількості охочих послухати «Другу Ріку» у Луцьку. Втім, його переживання були марними: кількість прихильників гурту щохвилини збільшувалася.




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чарлі іщєт Показати IP 18 Червня 2012 10:09
нікакіє др

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus