USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Як у Луцьку експериментують зі своїм тілом. ФОТО

12 Липня 2013 13:00
Альтернатива для людей, які хочуть, але з різних причин не можуть зробити собі справжнє татуювання, декілька років тому з’явилася і у Луцьку. Це - біо-татуювання (розпис хною). Така послуга з’явилася у салонах краси відносно нещодавно і швидко завоювала прихильність лучан.

Біо-татуювання – це малюнок хною на тілі, що наноситься безболісно і тримається близько трьох тижнів. Менді - мистецтво розпису тіла хною, зародилось ще в Давньому Єгипті, Індії та Азії. Малюнкам надавали магічне, захисне та сексуальне значення.

В Україні ж біо-татуювання стало популярним приблизно 2 роки тому. Тоді і в луцьких салонах краси з’явилися послуги розпису кольоровими блискітками та хною.

Про особливості такої техніки «Волинським новинам» розповіла майстер з біо-татуювань Яна:

«Найчастіше такі малюнки на тілі замовляють молоді дівчата, але хлопці теж приходять, коли хочуть спробувати малюнок хною перед нанесенням справжнього татуювання, аби подивитися як воно виглядатиме. Хна не є алергеном та навіть має дезінфікуючі властивості. Колір такого малюнку коричневий чи чорний. Він тримається до двох тижнів. Можна зробити корекцію розпису – поновити його контури. Найчастіше замовляють малюнки драконів, квітів, метеликів та китайські ієрогліфи. Ціна такої послуги становить від сорока до шістдесяти гривень. Процес нанесення триває близько години. Якщо в клієнта чутлива шкіра, він може відчути пощипування. Відразу після процедури рекомендується не мочити та не терти місце малюнку».



Лучанка Юлія поділилася своїми враженнями після того, як скористалася послугою біо-татуювання:

«Я вирішила спробувати заради цікавості, вибрала собі малюнок метелика на нижній частині ноги. Він тримався до трьох тижнів, але з часом світлішав. Ніяких неприємних відчуттів під час процедури я не відчула».


У святкові дні в луцькому парку імені Лесі Українки теж пропонують малюнки хною. Недорога, безпечна та екологічна послуга має всі шанси стати масовою.

Підготувала Оксана Шолота
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Логіка Показати IP 12 Липня 2013 13:47
Татуювання - псевдометод привернути до себе увагу. Пропоную альтернативний спосіб привернути до себе увагу: гарним, чистим і струнким тілом. Без тату.
Анастасія до Логіка Показати IP 12 Липня 2013 13:54
отож-бо й воно! татуювання не прикрашають, тим більше дівчат.. фу таким бути(((
ТНЕ до Анастасія Показати IP 13 Липня 2013 22:33
Дещо не погоджуюся, дівчата-дівчатам різниця. Якщо маленьке, непомітне, то так, а якщо у хлопців по 25 шт. на одній руці, то це Ви вважаєте адекватним? Ні!Це проблеми з психікою людини та стилем життя!
Аріелла до Анастасія Показати IP 3 Жовтня 2015 19:07
У вас консервативні погляди на такі речі. Дівчат такі тату прикрашають ,ще й як! Та все залежить від малюнка. Адже він має особливе значення, і може принести удачу тій,хто його носить.
тату-це таки гарно Показати IP 12 Липня 2013 18:14
ой-йо-йой русотурісто облікоморалє
Власна думка Показати IP 13 Липня 2013 22:32
Я вважаю, що це ідіотизм. Не вважаю себе не сучасною,просто реалістка та думаю про майбутнє, а не лише про сьогоднішній день!Це не для "простих" мешканців, це для ТВ і не більше того!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus