USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як «Валентин» частував лучан гарячим чаєм та печивом. ФОТО

15 Лютого 2013 08:01
«Святий Валентин» зустрічав, пригощав та фотографував закохані пари, та інших перехожих, які долучилися до заходу «St. Valentines Day» 14 лютого.

Захід відбувся завдяки МБФ «Молодь з місією» та СГО «Молодіжна платформа».

На театральній площі протягом трьох годин лучан частували гарячим чаєм із власноруч випеченим печивом.


Закохані пари, які бажали зробити власне спільне фото, мали нагоду пофотографуватися на тлі великого червоного серця.




Крім того, упродовж «валентинового» заходу волонтери зупиняли перехожих лучан, пропонуючи тести на вибір: для тих, хто зустрічається, для одружених та універсальний «Що ви знаєте про любов?».


У коментарі «ВН» організатор заходу керівник МБФ «Молодь з місією» Альона Юхимчук розповіла, що найбільшою проблемою у суспільстві є проблема неготовності до шлюбу, неправильне розуміння любові.

«Люди закохуються по вуха (це дуже романтичний період), проте коли закоханість не переростає в справжню любов та не втілюється в шлюбі між чоловіком і жінкою, закоханість розбивається, тимчасова пристрасть приводить до безлічі помилок. Якщо ми дамо людям підказку, що любов  це не закоханість, бо по своїй природі зовсім інша. Любов терпляча, проявляє милосердя і не спрямована лише на себе. Потрібно все-таки тримати голову на місці, коли ти закоханий»  зазначила Альона Юхимчук.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus