USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як волинський бомонд не ночував вдома. ФОТО

27 Червня 2011 20:10
На арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» прийшло понад тисячу людей, серед яких було й чимало впізнаваних на Волині персон – депутатів, чиновників, громадських та культурних діячів.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 червня в замку Любарта вже вп’яте відбулось мистецьке дійство «Ніч у Луцькому замку».

Одним з перших на середньовічне дійство до замку завітав міський голова Луцька Микола Романюк.
Меру гріх було проігнорувати цей захід, оскільки організація та проведення арт-шоу лежала на плечах його підлеглої – начальниці міського управління культури Тетяни Гнатів.
Романюк, очевидно, високо оцінив старання Гнатів, тому і дякував за відповідальну роботу дружніми поцілунками.

Був у замку ще один з "кураторів" свята - перший заступник луцького мера, а одночасно і депутат Волиньради Святослав Кравчук, який допомагав Гнатів організовувати "Ніч...".

Державну гілку влади в області у замку представляв перший заступник голови Волинської облдержадміністрації і головний «регіонал» області Олександр Башкаленко.

Кравчук і Башкаленко, на відміну від Романюка, вбрались демократично - на Кравчуку була джинсова куртка, на Башкаленкові - джинсові штани.

Романюк же замість молодіжного дрес-коду вибрав національний - до ділового костюму одягнув стильну вишиванку.

До компанії посадовців приєднався ще один поціновувач творчих зібрань – депутат Луцької міської ради Анатолій Пархом’юк.


Директор історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан на правах господаря виглядав зібраним і трохи заклопотаним.


А Зоя Навроцька, мистецтвознавець і директор Художнього музею, що на території замку Любарта, окрім втіхи від мистецького дійства, не могла натішитись пухнастими друзями – кішками, котрі мешкають у замку.


Дві речниці: прес-секретар луцького мера Зоя Балюк та прес-секретар волинського губернатора Галина Денисюк, як давні колеги, ділилися враженнями від свята.

А головний архітектор Луцька Юрій Казмірук цікавився народними ремеслами і задивлявся на вишиванки.

Безтурботно відпочивали депутати Луцької міськради Андрій Осіпов та Роман Бондарук. Пили пиво, закушували та посміхались у об’єктиви фотокамер. Можливо, цим привернули увагу стража порядку - начальника луцького міськвідділу міліції Романа Крохмаля, який впродовж усієї ночі слідкував за правопорядком у замку.

Разом з дружиною Оксаною, прийшов депутат Волиньради, «заукраїнець» Ігор Гузь. Політик-націоналіст походжав у новій вишиванці.

А депутат Луцької міськради Артур Василевський із зачудуванням дивився на «живі» скульптури.


Ще один обранець Луцькради, «фронтозмінівець» Олександр Пиза на дійстві нагадував швидше заправського аса-фотокора, ніж поважного депутата обласного центру і керівника партійного осередку області.


Тим часом Микола Романюк джентельменствував – цілував руки дамам, вбраним у середньовічний одяг.

Тієї ночі у замку раз-по-раз бачили якісь спалахи світла - то посміхалися начальниця відділу у справах сім’ї та молоді Ольга Коритнєва разом із своїми подругами у вишиванках та вінках.


Без вінка та вишиванки, проте з посмішкою прийшла на свято і Наталія Бунда – депутатка Луцької міськради та начальниця відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму.

Гуляла замком і відома освітянка – проректор Луцького національного технічного університету Зоряна Герасимчук разом зі своїм чоловіком.


Олександр Башкаленко після півночі зустрів свого ліпшого друга – однопартійця Івана Смоленга, який є депутатом Луцької міської ради.

Ще один «регіонал», депутат Волиньради та начальник управління внутрішньої політики Волинської ОДА Андрій Мельник прийшов на арт-шоу з гьорл-френд.


Кшиштоф Савіцкі, консул зі справ культури Генерального Консульства Респуліки Польща в Луцьку, теж відвідав мистецьке дійство. Прийшов разом з дружиною, а все, що сподобалось, фіксував на фотоапарат.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
НЕБОМОНДНА Показати IP 27 Червня 2011 21:57
Після усіх фото, аж захотілося підглянути значення слова "бомонд": знать, аристократія, "вищий світ"... А тут - майже всі провладні чиновники й держслужбовці!!! А решта ж людей,які КУЛЬТУРНО відпочивали в Замку, хто?? Тоді як один із засвічених тут бомондівців ДЕ ФАКТО (вгадайте фах..)ходив і добряче гойдався "зморений", коли стемніло..
Плебей Показати IP 28 Червня 2011 08:13
Невдалий репортаж, тим паче, що "Волинські новини" ніколи не підозрювались в любові до чиновників. Створюється враження, що в Замку Любарта відбувалось свято чиновників, парад бюрократії, або місцевої "еліти" чи "бомонду" (ці слова в Україні вже давно вживаються виключно в лапках). Цвіт так званого бомонду - "відома освітянка" зі "своїм чоловіком" (чим відома? Хабарами в вузі?). Мало хто з освітнього "бомонду" зробив так багато для дискредитації освіти, скільки вдалось зробити цій "бомондиці". А де міські ремісники, умільці, художники, ковалі, майстри народних мистецтв, співаки? Коритнєва - і в вишиванці чиновниця. Словом, невдале платне свято, бізнес Рабана на історичній памяті і культурі нашого народу, переважна більшість представників якого сьогодні соває на долоні мідяки і не змогла заплатити за таке (з вини чиновників), задоволення. Очевидно, по рішенню "бомонду", ця бідота була б зайвою на святі. А ще цікаво, наскільки "бомонд" поліпшив фінансовий стан Замку чи міста, наскільки він розкошелився?
Тамара Показати IP 28 Червня 2011 10:20
Мушу вас розчарувати: "бомонд" ішов на свято за запрошеннями)))
Андрій Показати IP 28 Червня 2011 11:16
Це точно - де тонко,там порветься, а де товсто, там ще й перев"яжуть
Атлет Показати IP 28 Червня 2011 11:59
Чоловіку освітянки (щоправда, дуже низької регламентації) варто було б перед святом сісти на двотижневу дієту, або, принаймні, хоч перед тим, як клацне фотоапарат, втягнути живіт.
Vigilante Показати IP 28 Червня 2011 13:45
Ого скільки РигіАналів прийшло. Ну нахаляву, то ясно, що гріх їм всім було не прийти. За них же заплатили ті, хто чесно купили квитки.
Helge Показати IP 28 Червня 2011 13:50
Про "бомонд" - улыбнуло ))) Аристократы, мля, з "малої глуші" )))
Мала Глуша до Helge Показати IP 29 Червня 2011 09:45
Хельга, а ви із Щитиня? Чи може з Каливиці?
Офіцер запасу. Показати IP 28 Червня 2011 15:15
А чому демократ Башкаленко не одягнув вишиванку? А ще й колишній військовий! На гауптвахту за порушення форми одежі!
Ой, капець! Показати IP 28 Червня 2011 15:42
Найліпша фотка - Башкалєнко вигляд ззаду. Респект фотографу.
КОРОЛЕВА Показати IP 28 Червня 2011 18:57
Башкаленко такий стиляга.....респект........
Українець Показати IP 28 Червня 2011 19:05
Мене взагалі дивують слова як бомонд,спальний район,губернатор.Я маю на увазі,коли ці слова застосовують відносно Луцька.
Керівник Показати IP 28 Червня 2011 20:52
А мені сподобався цей матеріал... Гарно підготовлено і зроблено по-європейські... Молодці журналісти!
не попавший на ночевку Показати IP 28 Червня 2011 21:17
как сказал Ленин: бомонд не мозг нации, а г...
yav Показати IP 29 Червня 2011 09:01
так, крім чиновників, наскільки розумію, відомих облич і не було... кому цікаво?
Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 09:54
В мене таке питання до "журналістів". Чому ви ні слова не сказали про мотокроз який вчора відбувся в Гаразджі? Можете не відповідати, це риторичне питання. Всі ваші новини зводяться до: 1. освятили дорогу, збудували церкву; 2. дуже цікаві та смістовні "новини" типу цієї; 3. передруковки з інших видань. Давно перестав сприймати цей сайт як сайт новин. Так тримати "журналісти".
Mirna до Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 10:01
друже, тоді поясни просту річ - як же ти потрапляєш щодня на "ВН"??? :)
Exaboto до Mirna Показати IP 29 Червня 2011 11:23
так само як попадаю наприклад на nnm.ru - багато гавна, але іноді є щось цікаве. :)
Читачка до Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 12:12
Особливо багато гавна в коментарях. Від всяких гавнюків
Exaboto до Читачка Показати IP 29 Червня 2011 12:18
або гавнючок :))
Exaboto Показати IP 29 Червня 2011 09:55
мотокрос
СН Показати IP 29 Червня 2011 10:34
Гузь - націоналіст? Не смішіть. Він корчить з себе націоналіста, але насправді ним не є
Цегла Показати IP 29 Червня 2011 12:07
А я цегла
РЕАЛІСТ Показати IP 5 Липня 2011 12:54
Вдягнув вишиванку - і ти: ПАТРІОТ!УКРАЇНЕЦЬ! НАЦІОНАЛІСТ! Дурня якась. Гузь-мудак!Цікаво, до якої партії скоро примкне. Як і Сосновський. Місцеві путани - і путани не політичні. Пиза теж мені демократ - фотоапаратом вміє користуватись..."БОМОНД"! Тьху!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus