USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Як волиняни «полювали» на гриби. ФОТОРЕПОРТАЖ

14 Жовтня 2013 14:10
Знімки своїх «уловів» опублікували волиняни на сторінках луцької дошки. Там же дають поради, де краще шукати гриби, та чи триває ще сезон.

«Дружина запропонувала поїхати сьогодні по гриби. Спочатку я категорично не погоджувався - які після такого холоду гриби??? Хіба що опеньки та зелениці. А оскільки перших ми не дуже плюбляємо (хіба що трапляються під час збирання більш «благородних» грибів), а для других ще трохи ранувато, то їхати, на мій погляд, було б даремною тратою бензину.
Але врешті-решт погодився (уміють все-таки жінки використовувати наші чоловічі слабкості ), і о 8-й ранку були вже на «бетонці».

Ви не повірите (я б не повірив), але гриби є! Мало того, склалося таке враження, що грибний сезон лише починається! Удвох з дружиною знайшли 60 білих, більшість з яких зовсім молоденькі.
Крім білих є такі ж молоденьки польські, кілька красноголовців, бабок, трохи зелениць.

Важко уявити, скільки було б у лісі грибів, якби не такий холод... Що й казати - погода дуже зіпсувала грибний сезон», - розповідає лучанин 5-ого жовтня на сторінках луцької дошки.

«Якщо хто надумає цими днями їхати на бетонку - більшість грибів росли у не дуже старих сосново-березових лісах, здебільшого у моху або густій траві», - радить він.

Вже через кілька днів грибник згадує: «Зустріли якусь бабцю з місцевих, вона якось загадково сказала, що грибів немає і ще й завтра не буде, а потім, можливо з'являться... Чому, не пояснила, сказала: Я тут виросла і живу, і знаю, коли є гриби, а коли їх немає. Так що можете мені повірити».
















































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ліс Показати IP 14 Жовтня 2013 14:52
Велика подяка автору за світлини,аж "шпари"заходять.
зеня Показати IP 14 Жовтня 2013 16:04
Блін, ну просто суперові фотки, аж настрій підняли... Дякую! побільше таких постів...
РБ Показати IP 14 Жовтня 2013 17:40
круто, гарні фото
я Показати IP 14 Жовтня 2013 18:04
а що таке "На БЕТОНКУ"?
Ха! Показати IP 14 Жовтня 2013 20:47
Фото мають бути підписані не волиньньюс, а board.lutsk.ua
просто ВАСЯ до Ха! Показати IP 15 Жовтня 2013 12:58
а ти нам голімий board.lutsk нам тут не розхвалюй

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus