USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Якою повинна бути ідеальна жінка на думку чоловіків

7 Березня 2010 17:21
Ідеальна жінка, на думку більшості наших сусідів - росіян, повинна бути розумною, гарною, турботливою та доброю господаркою. Про це свідчать дані всеросійського лютневого опиту.
Опитування проводився серед чоловіків у 140 населених пунктах Росії 27-28 лютого.
Хороша матір повинна бути, насамперед, дбайливою (67%), доброю господаркою (66%), розумною (37%), вміти долати проблеми (39%) і співпереживати (35%), повідомили \"Інтерфаксу\" соціологи ВЦДСД.
Для дружини ж необхідно бути гарною господаркою (61%), вірною і розумною (по 47%).
Інакше виглядає портрет ідеальної коханки - вона повинна мати гарну зовнішність та бути «сексапільною» (по 49%) і темпераментною (30%).
Жінці-товаришу, на думку російських чоловіків, необхідні такі якості, як здатність співпереживати (49%), порядність (42%) і розум (35%).
За даними опитування, головне для жінки-керівника і колеги з роботи - розум (60 і 46% відповідно) та організованість (47 і 46% відповідно). При цьому для жінки-начальника, на думку чоловіків, прагнення до успіху важливіше за порядність (41 і 31% відповідно. А для колеги - навпаки (31 і 44% відповідно).
Аналогічних опитувань серед українських чоловіків вітчизняні соціологи останнім часом не проводили.
Але до жіночого свята 8 березня Київський Міжнародний Інститут Соціології поцікавився, чого жінки очікують від чоловіків.
Яке пише Gazeta.ua, на відміну від російських українські жінки хочуть отримати від своїх партнерів не лише матеріальні подарунки. На першому місці серед жіночих бажань були квіти. А ось другим «очікуванням!» стали турбота, увага і добре слово. Вони випередили коштовності, гроші і романтичні подорожі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
seal Показати IP 7 Березня 2010 18:37
Як на мене, у кожного чоловіка в житті найідеальнішими серед жінок є його мати і його дружина. Перша дала йому життя і виховала, а тому апріорі не може бути не ідеальною. Ну, а якщо дружина не ідеальна, то навіщо тоді з нею жити? Зрештою, в кожного свої критерії "ідеальності" і вони можуть діаметрально відрізнятися.
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 19:06
Ех, наші жінки все ж таки найкращі!
Evil Показати IP 7 Березня 2010 19:58
І знову снап як ударив міцним слівцем, та так, що напершому реченні клавіатура на ПК закінчилася. А з подарунків для мене все ж таки найкращі - це книги. Їх мені завжди мало. Квіти тільки польові. Шкода мужчин, які там щиро купують вишукані квіти. Перемерзлі, вимочені у рідинах, здатних продовжити їхні життя до моменту продажу. Вазони втулені у тимчасові горщики без коріння. І тако-от радість з цих квітів жінкам. Максимум на день...
Влад Показати IP 7 Березня 2010 20:25
Великое и самое главное сокровище у женщины- НЕЖНОСТЬ.Безусловно,самые нежные и красивые женщины в Петербурге.Культурная столица во всем...
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 21:46
До Evil. Щось ти мене незлюбила, звідки ж стільки ненависті? P.S. Мій найулюбленіший вислів: "Краткость — сестра таланта" (с)Антон Павлович Чехов.
Evil Показати IP 7 Березня 2010 22:14
До Снап. Ненависть - це надто сильне відчуття, щоб я мала змогу відчувати його до невідомого дописувача (я навіть боюся тебе назвати словом коментатор, бо це надто зависоке звання для тебе). А що стосується твоєї "краткості" вона і близько біля таланту не лежала. Твої коменти - це вставні слова, вибач, звісно, але я звикла до чогось більшого від людей.
Snap_x Показати IP 7 Березня 2010 23:32
До Evil. Аха-ха, ти мене розсмішила))) Справді ненависть це занадто, але щось схоже на неприязнь з твого боку все ж таки присутнє, інакше б так гостро не реагувала на мої коментарі...
Evil Показати IP 8 Березня 2010 09:14
Це просто дратівливість з приводу тупості та обеженості, не більше. Сподіваючись, отримавши винагороду за свій флуд ти позбавиш нас свого товариства?
Влад Показати IP 8 Березня 2010 09:27
Всем организаторам и иже с ними не поместившим мое сообщение повторюсь...Самое главное сокровище женщины-НЕЖНОСТЬ.И как бы вам вам (командирам сайта)сего не хотелось,но этим качеством в большинстве своем преобладают женщины Петербурга...
Snap_x Показати IP 8 Березня 2010 10:58
Надія вмирає останньою...
Evil Показати IP 8 Березня 2010 12:00
До Влад. Звісно, навіть колись жінки зачасту з ніжністю підсипали своїм чоловікам отруту в каву...
seal Показати IP 8 Березня 2010 12:14
"Надія вмирає останньою" - сказала Віра, убиваючи Любов.
Влад Показати IP 8 Березня 2010 17:09
Evil:Вы снова все перепутали.Страсти всякого рода лукавства,которыми наделена женщина к нежности не относятся.Она или есть(нежность)или нет,как бог даст...Я говорю не о всех женщинах,что главное.
Evil Показати IP 8 Березня 2010 19:14
До Влад. Ну так, Ви говорите тільки про жінок Петербурга, а у наших, знаєте, окрім ніжності є ще й інші чесноти :)
Влад Показати IP 8 Березня 2010 19:38
Девушка,Вы не обманывайте себя...Да красивых девушек в Луцке много,ну и все...И еще, у меня нет понятия наши и ваши.Для меня они все наши.То ли луцкие то ли питерские то ли с самого Петропавловска-Камчатского.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus