USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яким волинські діти бачать якісний світ. ФОТО

11 Жовтня 2013 16:33
У облдержадміністрації нагородили переможців регіонального етапу 10-ої національної Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі».
Цьогоріч журі довелося обирати найкращі малюнки з-поміж 500 робіт. Торік охочих було вдвічі менше.

«Основна мета конкурсу - формування світогляду наймолодших споживачів суспільства щодо якісної продукції, безпечного довкілля та якості життя в цілому. Приємно, що розширилася географія учасників, до цього конкурсу долучилися й діти з Польщі», - розповів голова конкурсного журі, виконуючий обов’язки генерального директора ДП «Волиньстандартметрологія» Михайло Жуков.



Малюнки оцінювали у трьох номінаціях: «Я пізнаю якісну продукцію», «Ми – архітектори якісного світу» та «Кращий плакат на споживчу тематику». Представлені малюнки дітей трьох вікових категорій: 5-8 років, 9-12 років та 13-17 років. Свої роботи надсилали діти з усіх районів області.




Завідувач центру практичної психології і соціальної роботи міського управління освіти Ольга Матвійчук зазначила, що відбирати кращі роботи було дуже важко.
«Ми стільки позитивних емоцій отримали під час конкурсу. Від цих робіт іде така хороша енергетика. Кожна робота мала свої особливості. Ми менше дивилися на мистецьку складову. Ми дивилися на зміст, задум виразити в малюнку потребу в здоровому способі життя, якісній продукції», - зазначила Матвійчук.

З нагоди професійного свята працівників стандартизації, метрології та сертифікації, володарів перших місць вітали в приміщенні облдержадміністрації.
Іринці Подоліч – вихованці луцького ДНЗ №9 - всього 6 років. Вона розповідає, що дуже любить малювати і з задоволенням прийняла участь у конкурсі.



«Нам було дуже цікаво. Дуже пишаюся, що вона перемогла», - зізнається її вихователька Марія Фоміна.
Робота дівчинки «Хліб – усьому голова» перемогла у номінації «Я пізнаю якісну продукцію» у віковій категорії 5-8 років.



У категорії 9-12 років перемогла Ірина Рибіцька з Нововолинська, переможниця у категорії 13-17 років - Анна Данильчук з Рожищ.
Переможці номінації «Кращий плакат на споживчу тематику»: Андрій Онищук, 7 років, Луцьк; Ірина Котельчук, 11 років, Рожище; Катерина Михайлюк, Луцьк.

У номінації «Ми архітектори якісного світу» перемогли в своїх вікових категоріях: Богдан Бойко, 5 років, Луцьк; Анастасія Калюкіна, 12 років, Нововолинськ; Олександр Кожуховський, 14 років, Нововолинськ.





Роботи переможців регіонального етапу візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі. Його результати будуть оприлюднені приблизно за місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus