USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Іглесіас оголосив Курнікову своєю дружиною

15 Квітня 2011 12:05
Концерт Енріке Іглесіаса в Москві став сенсаційним. Мало того, що артист просто на сцені розпивав горілку чарку за чаркою, то він ще розкрив всі секрети свого особистого життя.

Зі сцени співак привселюдно заявив, що вже одружений на Анні Курніковій, заспівав разом з коханою кілька своїх пісень, випив на брудершафт з глядачами і продемонстрував непогане знання російської мови, розмовляти якою артиста вчить «його російська бабуся», пише «Gazeta.ua».

«Я вже дев'ять років є на одну половину іспанцем, на іншу - росіянином, бо моя дружина Анна Курнікова - росіянка. І тому у мене особливе ставлення і почуття до Росії, я її дуже люблю», - заявив співак.

Анна Курнікова весь концерт свого чоловіка провела поряд зі своєю мамою і бабусею. Остання, забувши про вік і піддавшись настрою залу, хвацько танцювала в проході, а в кінці шоу винесла на сцену Енріке величезний букет квітів. Бабуся Анни і Іглесіас обожнюють один одного. Саме вона і навчила свого знаменитого іспанського «онука» говорити російською.

Співак також вивів Анну, яка привіталася з шанувальниками чоловіка російською. З нею Енріке заспівав останню композицію – «I like it». Курнікова соромилася і відмовлялася співати, але Іглесіас умовив її за допомогою публіки. Після цього в «Олімпійському» довго не вщухали оплески.

На підтвердження своєї любові до Росії та до російських традицій Іглесіас виніс на сцену пляшку горілки і одразу ж приклався до неї. А потім почав на брудершафт пригощати глядачів. Зал кричав від захвату. Випиваючи чарку за чаркою, Енріке виконав кілька пісень зі свого нового альбому «Ейфорія», який був випущений в липні 2010 року і став двічі платиновим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus