USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Шоколадний фронт підняли за тривогою»: Банкову лихоманить після заяви Зеленського

2 Січня 2019 15:32
Практично одразу після випуску ролику, де гуморист Володимир Зеленський обіцяє балотуватися в президенти України, активізуватися люди, які підтримують чинного гаранта. Втім, у цій «армії» окрім прихильників було й чимало тих, кому платили гроші за правильні слова у мережі.

Про це пише юрист, блогер Михайло Шнайдер, передає «Дзеркало тижня».

«Сотні бійців «Шоколадного фронту» були підняті за тривогою. Два дні поспіль хлопці без сну і відпочинку стукають по клавіатурі, набираючи гнівні пости і коментарі. Тисячі публікацій розлетілися по мережі. І все з одним посилом – актор, шоумен і «клоун» не може бути політиком, а тим більше Президентом. А я хочу розвінчати цей міф, створений в одному з непримітних кабінетів, на вулиці Банковій. Ось лише невелика частина успішних людей зі світу кіно, мистецтва та шоу-бізнесу, які проявили себе в політиці», – зазначив блогер, додавши перелік таких особистостей:

Президент США Рональд Рейган, популярний актор



Губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер, популярний актор



Президент Гватемали Джиммі Моралес, засновник комедійної телепрограми



Президент Польщі Лех Качинський, актор


Президент Чехії Вацлав Гавел, письменник і драматург



Актор Клінт Іствуд, був мером міста Кармел



Губернатор Міннесоти Джессі Вентура, професійний рестлер, актор, ведучий



Конгресмен Хелен Гаган Дуглас, американська акторка



Конгресмен Сонні Боно виступав разом зі своєю дружиною Шер



Акторка Ширлі Темпл була представником США на 24-й сесії Генеральної Асамблеї ООН, послом США в Гані і Чехословаччині, а також стала першою жінкою-керівником протоколу США.



«Більш ніж гідні приклади. Адже недарма ж кажуть: талановита людина – талановита у всьому. «Собака гавкає, а караван йде», – підсумував Шнайдер.



Дивіться: Володимир Зеленський: Я іду в Президенти України!

раніше керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який оголосив про свій намір йти у президенти, збирає команду через спеціальний сайт https://ze2019.com/team. Менш ніж за добу на ньому зареєструвалося понад 150 тисяч прихильників актора – попри те, що у перші хвилини роботи сторінки 1 січня на неї здійснили потужну хакерську атаку. За повідомленням студії «Квартал 95» у Facebook, протягом півгодини на сайт прийшло 2,5 млн запитів.

Також повідомлялося, що 1+1 пояснив, чому Зеленського у новорічну ніч показали раніше за Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Анатоль_ Показати IP 2 Січня 2019 15:41
Я вже шоколад не кушаю. Вже накушався. Там в тому шоколадi якась химия
Василь Михайлович Показати IP 2 Січня 2019 16:07
Чому такий "кіпиш", відкрийте Конституцію України і прочитайте, хто має право балутуватися кандидатом у Президенти України. Він щось порушив ??? Однозначно - НІ !!! Обирайте того, хто на вашу думку і глибокі переконання достойний очолити Україну на слідуючі 5 років !!!!
Кум до Василь Михайлович Показати IP 4 Січня 2019 16:21
Джозеф Эхерсито Эстра́да 13-й президент Филиппин.Свергнут в результате мирной революции после того, как ряд сенаторов — сторонников Эстрады блокировали процедуру его импичмента по обвинению в коррупции.
Кум до Василь Михайлович Показати IP 4 Січня 2019 16:30
Мати право, не значить вмiти. Як там Вован писав Мы не утописты. Мы знаем, что любой чернорабочий и любая кухарка не способны сейчас же вступить в управление государством. В этом мы согласны и с кадетами, и с Брешковской, и с Церетели. Но мы отличаемся от этих граждан тем, что требуем немедленного разрыва с тем предрассудком, будто управлять государством, нести будничную, ежедневную работу управления в состоянии только богатые или из богатых семей взятые чиновники. Мы требуем, чтобы обучение делу государственного управления велось сознательными рабочими и солдатами и чтобы начато было оно немедленно, то есть к обучению этому немедленно начали привлекать всех трудящихся, всю бедноту.
скептик Показати IP 2 Січня 2019 17:44
Пройдемось по президентах. решта політиків - та сама бутафорія, що і в УРКАїні. про діяльність Моралеса краще не згадувати, оскільки мало чим відрізняється від УРКАїнських президентів. розвиток Польщі є заслугою Туска, а не Качинського. про Рейгана нема сенсу говорити, тому що у США зовсім інша політична система, яка сама по собі вирішує більшість питань. залишається Вацлав Гавел. його доречно було б порівняти з Вячеславом Чорноволом, а не із Зеленським
читач Показати IP 2 Січня 2019 17:49
Чому така ср...чка,що Зеленський висунув свою кандидатуру???Чому не обговорюють сепаратистів із "ж...опоблоку" рабіновичів з бойками???Кому він в шапку наклав???
Леонід до читач Показати IP 7 Січня 2019 11:37
Це як треба ненавидити цю країну і її народ це може писати тільки віслюк з резиденціїї Порошенка ну не любиш ти цю країну що тебе держить не зрозуміло
Іра Показати IP 2 Січня 2019 17:58
Найдостойніший з усіх...
Микола Показати IP 2 Січня 2019 19:35
Поважав Зеленського до новорічного кварталу, допоки він не почав їздити по Томосу диб*ільними жартами.
Я до Микола Показати IP 3 Січня 2019 05:20
який томос такі й жарти
Лучанин до Микола Показати IP 3 Січня 2019 17:07
Це повага по-українськи: поважаю і сміюсь із жартів доти, поки сміються із когось, хто мені не подобається або з чогось, що мені не подобається. Якщо починають жартувати наді мною або над тими, кому я симпатизую або над тим, що мені подобається, тоді перестаю симпатизувати.
Мария до Микола Показати IP 4 Січня 2019 13:58
И что Вам дал ТОМОС??? Экономика страны выросла или люди лучше жить стали?? А,нет, может коммуналку уменьшили???
Леонід до Мария Показати IP 7 Січня 2019 11:39
ну і баран
Мила до Леонід Показати IP 8 Січня 2019 12:13
Мария по сравнению с тобой, Леня, умнейшая женщина!
Мила до Микола Показати IP 8 Січня 2019 12:05
Микола, по-настоящему верующие в БОГА люди верили, верят и будут верить и без какого-то Томаса, а такие как Порошенко и его прихлебатели одним только своим присутствием оскверняют Храм Божий, и ни люди! ни тем более Бог не простит таких лицемеров и предателей народа Украины!
Юрий Показати IP 4 Січня 2019 08:53
Я лично за Володю пусть он будет гарантом.
Западный Донбасс Показати IP 4 Січня 2019 20:09
Слава Украине Я Голосую ЗА Украину Томас мне не указ у христиан один Бог и он живет в каждом из нас и хулить церковь 5и лести в политиканам в церковные дела это большой грех Время Рассудит
алекс Показати IP 5 Січня 2019 10:18
Переизбрание Порошенко приведёт страну к КАТАСТРОФЕ !!!!!
Юрий до алекс Показати IP 5 Січня 2019 17:41
А от шоколада морда не треснет?
Светлана до алекс Показати IP 8 Січня 2019 12:18
Для него - да, но не для народа!
АНАТОЛИЙ ШАНДУРСКИЙ Показати IP 6 Січня 2019 10:15
Хорошо, конечно, чтобы опытный политик был президентом. Но лучше честный без опыта, чем опытный вор.
Леонід Показати IP 7 Січня 2019 11:54
Хочете багато зразу і зараз це по українськи Порошенко він президент з великої букви але місія його здійснення і треба звільняти крісло для таких можливо як Зеленський
Мила до Леонід Показати IP 8 Січня 2019 11:59
Порошенко - Вор и Нахал с Великої букви!
Ирина Показати IP 10 Січня 2019 00:32
Я лино отношусь к Зеленскому с уважением. Он не боялся говорить о проблемах в стране.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus