USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ющенко поскандалив під Генпрокуратурою. ВІДЕО

21 Січня 2011 22:37
Екс-президент Віктор Ющенко у п’ятницю прийшов у Головне слідче управління Генеральної прокуратури.

Він прибув до Головного слідчого управління ГПУ о 9:58 для дачі свідчень у справі про своє отруєння під час його перебування кандидатом у президенти в 2004 році, - пише Українська правда .

Перед будівлею Головного слідчого управління екс-президента очікували журналісти, але їх спілкуванню перешкодив конфлікт, який виник між Ющенком і невідомим громадянином.

Коли колишній глава держави вийшов з машини, невідомий чоловік підбіг до нього і почав вигукувати на його адресу образи: "Паскуда! Як ти можеш дивитися людям в очі?", - кричав він.

У відповідь Ющенко звинуватив чоловіка в тому, що він присланий під будівлю Генпрокуратури однією з політичних партій за гроші.

"Не кричіть! Оце я тобі дав право так говорити. Щоб ти ходив по своїй землі, розмовляв своєю мовою. А якщо тебе прислала сюди якась партія і з записками цими, то, будь ласка, передай великий привіт тій партії і поверни ті гроші. Діти проклянуть тебе. Я за тебе ходжу по цій землі", - перейшов на крик Ющенко.

Він також порадив громадянинові читати об’єктивні газети й увійшов під прикриттям охоронця до будівлі Генпрокуратури, так і не поспілкувавшись із журналістами.

Як відомо, Генпрокуратура розслідує справу про отруєння Ющенка в розпал виборчої кампанії на президентських виборах 2004 рок
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
дідо Показати IP 22 Січня 2011 05:33
кремлівська варовка своїх проплачених провокаторів прислала... на Уніані викладені фото де цей жюльканоїд разом з Тімашєнкою тусується...
дідо Показати IP 22 Січня 2011 07:47
Юлія Володимирівна практично жодного разу не одягала до слідчого одне і те саме вбрання. Якщо в одному пальті приходила кілька разів, доповнювала його деталями. Завжди була в туфлях на високих підборах та платформі. На трьох останніх допитах була в коричневих, сірих та вишневих колготках. Доти завжди носила тілесні. За півтора місяця змінила 12 пар взуття та одягла дев’ять різнокольорових пальт від української дизайнерки Айни Гассе. Усі пошиті в єдиному екземплярі. Зараз Гассе відмовляється говорити на цю тему. Раніше розповідала, що шиє по кілька речей за раз і що Тимошенко сама добирає тканину. Пальто від Гассе коштує близько 6 тис. грн.
Tarantino до дідо Показати IP 22 Січня 2011 11:43
Дідо, у тебе зранку і лексикон якийсь нормальний.... і Caps Lock не включений... То навіть дозволю собі відповісти тобі. Щодо одного і того ж вбрання - його не одягне два рази підряд ЖОДНА жінка.
Helge до дідо Показати IP 22 Січня 2011 23:17
А ты фетешист.....)))
Ющенко Показати IP 22 Січня 2011 09:49
Кусок гівна смердючого цей Ющенко
Exaboto Показати IP 22 Січня 2011 10:42
ющенко просрав Україну. Дід правий.
дідо Показати IP 22 Січня 2011 14:46
Тімашєнка -не жінка, вна брехло та злодійка...вішаєлюмпену локшину,люмпен беззубий ходить, а та жирує у броньованому мерсі зі стадом охоронців...
Tarantino до дідо Показати IP 22 Січня 2011 15:56
О, знов понесло. А я вже думав ти вилікувався
Helge Показати IP 22 Січня 2011 23:22
То, что ющенко - чмо и выродок - думается он отлично доказал всей своей "работой" на посту президента. Не важно с кем тусуется этот дед с плакатом, главное, что он прав на 100% - также думает ЛЮБОЙ вменяемый УКРАИНЕЦ, которого обманула эта прыщавая гнида. Помниться, ему тоже самое говорил какой-то чувак и в нашем Драмтеатре, где оно выступало, по-моему, будучи еще пРезидентом... Нужно не стесняться чаще говорить в глаза "ющенкам" то, что о них думают люди - лугче жить будет))))
Бабо Показати IP 24 Січня 2011 08:27
ДІДО - це вже просто шиза в тебе. Лікуйся і тобі допоможуть.
Стрийко Показати IP 24 Січня 2011 14:13
Даймо йому спокій. Одна людина не може керувати державою. При усіх його недоліках, проблема знаходиться значно глибше. У нас самих...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus