USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Камеді, Гайдамаки, п’ятниця-13. КУДИ ПІТИ У ВИХІДНІ

13 Травня 2011 12:43
Розважальні заклади Луцька пропонують розпочати вихідні з святкування містичної п’ятниці-13, продовжити гуляння на театральних дійствах, благодійних заходах, концертах рок та панк-гуртів та врешті погратися у дитячі ігри.

П’ятниця, 13

Спіритичний сеанс «Повернення колишнього мера» та гумор обіцяють 13 травня організатори шоу «Встань і розсміши», що відбудеться о 20:00 в арт-кафе «Стоп-кадр». В рамках вечора виступатимуть коміки з Луцька, Ковеля, Рівного, Дубного, Тернополя, Львова. Смішитимуть аудиторію представники дуетів «Картаві», «Вафлі», «Суперові вуйки» та «Без назви». Ціна вхідного квитка – 30 гривень.
Клуб «Оболонь» пропонує зустріти містичну п’ятницю 13-го о 21:00 з шоу-меном Олексієм Курбаном, який виганятиме нечисть з «Кораблика». На тематичній вечірці обіцяють розважальну програму, конкурси, диско, а від відвідувачів – містичний дрес-код. Ціна вхідного квитка – 35 гривень.

Show bar seven у п’ятницю влаштовує костюмовану вечірку «Весняний хеловін». Для усіх, хто прийде в костюмах, що відповідають тематиці вечора – вхід безкоштовний. Решта заплатить 50 гривень.

Хеловін влаштує також дартс-кафе «Таксі». О 20:00 13 травня тут виступатимуть команди КВН, танцюватимуть бальні танці, слухатимуть Олену Зубіхіну, танцюватимуть з балетом «Мандарін», а також отримуватимуть призи за виграш в конкурсах. Ціна за вхід – 10 гривень.

А також в рамках п’ятниці-13 біля головного корпусу ВНУ активісти університету затіяли влаштувати флеш-моб «Танці зомбі». Незвичне видовище відбудеться близько 21:00 (точний час аби витримати інтригу флеш-мобу організатори не повідомляють).

Танці

У клубі «Золото» 13 травня о 22:00 можна буде потанцювати під сети ді-джеїв Jenya Shock і Mayak. MC. Вхід на вечірку для жінок становитиме 30 гривень, для чоловіків – 40.

У суботу о 22:00 в клубі стартує вечірка «Дискомарафон», на якій працюватимуть протягом ночі три ді-джеї – резиденти рівненського клубу «Лагуна» Gonibez, Hitman та Focus. Гості обіцяють цікаві ремікси на хіти 80 та 90-тих. У клубі «Оболонь» 14 травня о 21:00 можна буде за 35 гривень потанцювати під хіти 2000-х.

У неділю «Золото» вже традиційно запрошує студентів на молодіжну вечірку. Гратимуть протягом вечора луцький дует ді-джеїв Kosik & Fern. Веселитиме публіку MC FenOm. Ціна на вхід для дівчат становить 20 гривень, чоловікам – 30 гривень. Для власників студентського квитка – безкоштовно.

У Show bar seven 14 травня в суботу відбудеться благодійна вечірка «Аукціон небаченої щедрості», на меті якої збір коштів для обездолених дітей. Під час вечору відомі люди Луцька та області продаватимуть свої цінні речі. Кошти підуть на благодійність. Вхід на вечірку становить 50 гривень.

Театр

У суботу 14 травня о 18:00 в Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка гратимуть виставу «Гамлет» за трагедією Вільяма Шекспіра і постановкою режисера Петра Ластівки.

Наступного дня, 15 травня о 18:00 у театрі показуватимуть іншу виставу за постановкою також Петра Ластівки - мюзикл на дві дії за п’єсою Бернарда Шоу «Моя чарівна леді».

В основі сюжету - історія квіткарки, яку професор-лінгвіст вирішив на спір навчити гарним манерам, аби вивести у світське життя і зробити з неї справжню аристократичну панянку. Ціни на квитки - від 8 до 30 гривень.

Молодіжний аматорський театр «Гармидер» 14 травня о 19:00 пропонує виставу «Гарольд&Мод», яка пройде у Луцькому районному будинку культури (колишній кінотеатр «Мир»).

Постановка розповідає про 17-річного юнака, на якого не звертають уваги його батьки, тому він аби якось привернути до себе погляди повсякчас задумує самогубства, які закінчують провалом.

Квитки на виставу коштують 10 гривень.

Для маленьких глядачів Волинський облмуздрамтеатр у неділю о 12:00 показуватиме виставу Володимира Зиміна «Жила-була Сироїжка», а Волинський обласний ляльковий театр в неділю о тій же порі гратиме на сцені п’єсу «Жирафа і носоріг» за твором Хорста Гюнтера. Ціни на квитки дитячих вистав – 6-8 гривень.

Кіно

На вихідних у кінотеатрі «Адреналін» можна насолодитися комедією «Дружина напрокат» виробництва США 2011 року. В мелодраматичній комедії Денніса Дугана головні ролі виконали майстри гумористичного жанру актори Адам Сендлер, Дженніфер Еністон та Ніколь Кідман.

За сюжетом головний герой, успішний пластичний хірург закохується в дівчину своєї мрії, однак він боїться серйозних стосунків, тому бреше їй про те, що має дружину. Кохана ж вирішує познайомитися з дружиною головного героя і він не знаходить кращого виходу з ситуації, як умовити свою асистентку виступити в ролі дружини. Уся компанія вирушає відпочивати на Гаваї, де любовні перипетії знаходять зовсім несподівану розв’язку.

Сеанси комедії о 10:20, 14:30, 18:40 та 22:50. Ціна на квитки - від 15 до 40 гривень.

Детектив режисера Ніла Бергера 2011 року «Безмежний розум: область пітьми» показуватимуть о 12:30, 16:40 та 20:50. Пригодницький з Бредлі Купером та Робертом де Ніро розповідає про письменника з Нью-Йорка, який ковтає пігулку, що дозволяє мозку хлопця працювати на роботу в нереальній потужності.

Препарат дозволяє письменнику стати відомим і багатим, однак згодом починає проявляти свої побічні ефекти та правду про пігулку, в яку він навіть не міг припустити. Ціна квитків – 20-40 гривень.

Трилер «Екзамен» 2011 року режисера Стюарта Хезелдайна виробництва Великої Британії крутитимуть о 18:45 за ціною 20-30 гривень. Стрічка розповідає про вісімку претендентів на вакантне місце роботи своєї мрії.

Іспит, який мають скласти претенденти, визначить переможця. За 80 хвилин 8 чоловік повинні відповісти на єдине питання. Перед учасниками зачинена кімната та пусті листки паперу, псувати яких за умовою роботодавця не можна. Але ж як тоді відповідати на питання і яким воно має бути, якщо папір – чистий?

Пригодницький фільм «Священик» режисера Скотта Чарльза Стюарта показуватимуть о 18:30, 20:45 та 22:45. Стрічка заснована на корейському коміксі та повідає історію про бунтівного воїна, однак палкого служителя церкви, який одного разу, порушивши правила своєї Церкви, разом з шерифом відправився на полювання за вампірами, що викрали його племінницю. Квитки коштують 35 – 50 гривень.

Для дітей кінотеатр пропонує прем’єрний італійський мультик Іджиніо Страфі «Чарівна пригода» у форматі 3D. Стрічка розповідає про фею Блум, для якої настала відповідальна і незабутня пора життя, адже вона незабаром повинна обійняти титул королеви своєї країни, а коханий Скай зробив їй пропозицію руки і серця. Однак, коли три підступні відьми крадуть дуже важливу для королівства річ – життя феї різко змінюється. Сеанс о 10:20, ціна квитка 15-20 гривень.
Ще один анімаційній ний фільм про фей, однак вже виробництва США показуватимуть о 13:30 за таку ж ціну вхідного квитка. Мова йде про стрічку «Барбі: таємниці Феї», що повідає пригодницьку історію про коханого Барбі Кена, що несподівано зникає разом з невідомими феями.

Тоді Барбі і її подружка Ракель вирушають на пошуки Кена. Їх чекає безліч пригод, магічні перевтілення та перевірка дружби.

Мультик «Космічний спецназ Гарфілда» в форматі 3D є продовженням улюбленої багатьма історії про кумедного та винахідливого смугастого кота-товстуна. Котик зі своїми друзями вирушає на пікнік аби поласувати улюбленою лазанью, однак його з друзями зустрічають непрохані гості, через яких приятелі Гарфільда попадають у халепу.

Тоді товстун, аби визволити товаришів з біди вдягає маску супергероя. Аніме Марка Діппе показуватимуть о 16:20, ціна квитків від 20 до 30 гривень.

О 17:10 в кіно комплексі крутитимуть анімаційну стрічку «Таємниці братства Келлс» виробництва США 2011 за режисурою Томма Мура і Нори Твомі. Мультик розповідає про ірландського хлопчика Брендана, що був вихований в абатстві і трудиться над захистом Келлса від нападів вікінгів.

Головний герой знайомиться зі знаменитим і мудрий майстром, що відкриває йому справжні прадавні секрети магії. Переглянути мультфільм можна за 20-30 гривень.
Окрім цього в кіно комплексі показуватимуть стрічки та мільтики про які «ВН» розповідали раніше. А саме фентезі «Тор» (сеанси о 10:10, 12:15, 14:30, 16:30, квиток коштує – 25-35 гривень), комедію «Сем та друзі» (сеанс о 20:45, квиток коштує – 20-30 гривень) та мультфільм «Неймовірні пригоди Льюїса» (сеанс о 12:00, квиток коштує – 15-20 гривень).

Концерти


У клубі «Майдан» 13 травня о 20:00 розпочне свій виступ гурт «Чорні черешні», ціна вхідного квитка – 30 гривень. А 14 травня у суботу «майданівці» побачать і почують довгоочікуваний легендарний рок-гурт «Гаймадаки».

Музична команда, пісні яких цінують і люблять не лише в Україні, а й за її межами, стала учасником десятків міжнародних фестивалів, відрізняється цікавим фольк-роком звучанням, потужним вокалом та презентуватиме новий альбом 2011 року «Faith & Fight» (Віра і боротьба). Дійство розпочнеться о 20:00, а квитки коштують 80 гривень.

Запальний та енергійний ска-панковий гурт «Mad Heads XL» виступить 15 травня в кінотеатрі «Промінь» о 18:00 з презентацією нового альбому «УкраїнSKA». Музиканти обіцяють здивувати сумішшю рок-н-ролу та народних українських пісень. Ціна квитків – 30-120 гривень.

Клуб «Оболонь» 15 травня о 21:00 прийматиме італійський гурт «M.A.Z.C.A.», який приїздить до Луцька в рамках свого східно-європейського туру. Команда грає музику у стилі post-rock.

Концерт вартуватиме 30 гривень для кожного гостя.
У Палаці учнівської молоді 14 травня о 18:00 виступатиме гурт «Місія 3:16» в підтримку сімейних цінностей в рамках фестивалю сім’ї «Тиждень подружжя». Послухати команду можна буде за 10 гривень. 15 травня, з нагоди цього ж фестивалю о 19600 на Театральній площі Луцька виступатиме луцький гурт 7 kRock.
Концерт, присвячений благодійній акції «Від серця до серця» пройде 15 травня у неділю на Театральній площі Луцька. Для глядачів безкоштовно гратимуть луцькі гурти «Подих сонця», Sound Of The Rain, «Ріплей» та «Фіолет». Музичне дійство почнеться о 19:00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
soer Показати IP 14 Травня 2011 00:53
Можливо це треба булоб раніше написати?
Своя Показати IP 16 Травня 2011 20:23
Концерт, присвячений благодійній акції «Від серця до серця» пройде 15 травня у неділю на Театральній площі Луцька. Для глядачів безкоштовно гратимуть луцькі гурти «Подих сонця», Sound Of The Rain, «Ріплей» та «Фіолет». Музичне дійство почнеться о 19:00. небуло нічого в недільку в центрі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus