USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Канал «К1» навчатиме глядачів не довіряти ЗМІ

30 Січня 2010 15:56
«К1» запускає програму «Скептик», яка навчить не вірити всьому, що повідомляють журналісти.
У п\'ятницю, 5 лютого, о 18:50 на телеканалі «К1» стартує програма власного виробництва «Скептик». Про це повідомляє інтернет-видання «МедіаБізнес» з посиланням на прес-службу каналу. 
Проект вестиме Олександр Тесленко. Тривалість «Скептика» - 45 хвилин. Як повідомляється в релізі К1, «Скептик» - пізнавальна програма, яка «спробує своєю критичністю навчити глядачів не йняти віри всьому, що з\'являється у ЗМІ».
У першій програмі скептичній оцінці піддадуть заяви політиків, – пише Телекритика.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
іруська Показати IP 31 Січня 2010 00:34
доведіть, що ЗМІ не сила і тоді доведете себе до могили. навіщо роздувати таку дурницю! відучіть тепер населення до правдивого слова і повірте, зявиться тисячі домислів, чуток і т.д. думаєте, буде краще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus