USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Воплі Відоплясова у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

29 Листопада 2013 10:00
Початок концерту гурту Воплі Відоплясова, який відбувся 28 листопада у обмуздрамтеатрі, здавалося б, не обіцяв нічого феєричного. З’явилося враження, що люди нудяться. Але таки здалося. Коли гурт почав виконувати свої хіти, а вокаліст Олег Скрипка «пішов у люди» рядами, зала «зірвалася», діти бігли з квітами на сцену, а зала вибухала оплесками.

- Слава Україні
- Героям слава!
– розпочався діалог поміж музикантами і публікою. До слова, серед глядачів, а їх була майже повна зала, були переважно чоловіки віком 25-45 років та 15-25-річні дівчата.

Особливо яскраво реагували гості, коли Скрипка пішов зі сцени до глядачів прямо по кріслам, одночасно виконуючи пісню «Були на селі». Глядач був вражений, - кажуть присутні на концерті.

«Так, Скрипка таке любить. До 6-ого ряду зазвичай доходить», - жартують поціновувачі творчості гурту.

Наостанок Скрипка вигукнув: «Хто не танцює, той – москаль». Публіка зреагувала миттєво, очевидно, доводячи музиканту, що москалів у залі, немає.

Зауважимо, вартість квитка у день концерту становила 200-300 гривень.

Враження та фото - Микола ХОМА для Волинських Новин























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Александр Показати IP 29 Листопада 2013 10:15
Тю, тоже мне, по креслам ходит..."Глядач був вражений". А Стас Михайлов при этом еще и разведенок целует. А если б еще и штаны снял, та не только москалів, украинцев б не стало - все б уже европейцами сразу стали!
МишКО Показати IP 29 Листопада 2013 10:17
"З’явилося враження, що люди нудяться. Але таки здалося. Коли гурт почав виконувати свої хіти, а вокаліст Олег Скрипка «пішов у люди» рядами" ____________________________ Ну от "зірка" - не піснями бере, а лазанням по стільцям!:)
555 Показати IP 29 Листопада 2013 10:27
Н...да. Хтось з митців на майдадані відстоює майбутнє України, а хтось в критичний для держави час не перестає косити бабло, скакати по стільцях або трусити дойками... Фу! Бридко...гидота!
Філозов Показати IP 29 Листопада 2013 10:44
попердні пости написали депресивні гівномети. Скрипка чи не єдиний справжній патріот України, який не має на меті показати як він любить Україні, а робить реальні творчі справи. Концерт був бомбезний, особисто я - классно відпочив. Дві години пролетіли миттю. На жаль, в котре переконуюсь, що в Луцьку таки не має пристойної сцени. Зал нашого драмтеатру не витримує децибел професійної апаратури, звук приголомшував, що інколи заважало розчути зміст пісень. Слава Україні!
Александр до Філозов Показати IP 29 Листопада 2013 10:47
Умничка!Г...меты - те, кто на Театральном майдане. А "справжні патріоти" - они по креслам скачут, "роблячі реальні творчі справи". Это у него процесс "творчих справ" просто такой...
Сурма Показати IP 29 Листопада 2013 22:07
Руки геть від Скрипки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus