USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко передумав одружуватися: Ви що жартуєте?

22 Жовтня 2013 16:32
Чемпіон світу з боксу Володимир Кличко спростував чутки про те, що скоро одружується на Хайден Панеттьєрі.
Два тижні тому в одному з ток-шоу американська актриса Хайден Панеттьєрі оголосила про заручини зі знаменитим українським боксером, чемпіоном світу в суперважкій вазі Володимиром Кличко, не так давно впевнено відстоявши свої пояси в бою з росіянином Олександром Повєткіним, - інформує ICTV.

Вдалося отримати коментар самого Володимира, який раніше на цю тему не висловлювався.

«Що ти, яке весілля? - здивувався Кличка, коли ми заговорили про слова Хайден Панеттьєрі - Поки що ми нічого не планували. Можеш повірити: коли дійсно заплануємо весілля - відразу повідомлю про це.
А взагалі мої одружені друзі так часто питають мене, коли я одружуся, що у мене вже давно готовий на це відповідь: Ви що, заздрите? Я, звичайно, не кажу про те, що ніколи не одружуся, - але всьому свій час, поспішати тут не варто, правда?»
Чутки про швидке весілля Володимира і Хайден з'явилися після того, як Хайден показала обручку з діамантом від Володимира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Москва Показати IP 22 Жовтня 2013 17:19
Лавілас ще той................
Валя Показати IP 22 Жовтня 2013 20:31
Навпаки..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus