USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Комбайнер-гей молотить все село, - КВНщики у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

27 Жовтня 2013 12:25
Команди жартували про кохання, популярні телешоу та, звичайно, політику. Гра сподобалась луцькій публіці, зал раз по раз вибухав сміхом та аплодисментами.
Так, шість команд завітало на другий чвертьфінал ліги КВН «Волинь», де визначили учасників півфіналу. На сцену вийшли «Помідори по-рівненські», гості зі Львова команда «Дасвєдос», луцький «Пінопласт», «Тра-та-та 36 км» з Новояворівська, «Збірна бивших» (Рівне), та «Заїнька» із Запоріжжя.
Старання команд оцінювало поважне журі, до складу якого повернувся телеведучий та шоумен Михайло Кузьмич, а також увійшли лідер гурту «ФлайzZza» Андрій Тимчук, депутат Волинської обласної ради Олег Батюк, екс-кавеенщиця Олена Довгалюк, головний редактор Ліги КВН «Волинь» Руслан Місюк та голова Волинської асоціації КВН Валерій Пельц.
Серед жартів, які найбільше вподобала луцька публіка, були такі:
«Дівчині з короткими ногами ботфорти натирають під руками».
«Хлопець, який забув презервативи, «дав жизні».
«На шоу «Міняю жінку» один із учасників не зовсім зрозумів правила і поміняв жінку на Жигулі з доплатою».
«Комбайнер-гей молотить все село».
«Хлопчик, який дуже любив все розв’язувати, під час уроку математики розв’язав сусідці по парті лімфовузли».
«Туристи їздять за кордон організованими групами, а туристи з Донецька – організованими угрупуваннями».
Традиційно, команди зіграли чотири конкурси: візитку, розминку, біатлон, та СТЕМ. Згідно з їх результатами з загальним балом 15,4 перше місце посіла «Збірна бивших», не дотягнувши однієї десятої, друге місце виборола «Заїнька», третє – за «Тра-та-та 36 км», четверте – «Помідори по-рівненьски», п’яте – «Пінопласт», шосте – «ДасвєДос».
Як розповів після гри капітан найколоритніших сьогоднішніх гостей – «Заїньок» із Запоріжжя, Руслан Ханумак, на Західній Україні їм подобається виступати найбільше. З його слів, глядачі тут більш прості й тепліше реагують на виступаючих.
«Розумієш, є міста, де публіці достатньо образно кажучи, зад показати, - їм цілком вистачає шоу. Тут же глядач спочатку подумає, чи дійсно це смішно», - розповів Руслан Ханумак.

Також, як розповів Руслан, зал чудово сприймає російську мову, якою постійно жартують гості із Запоріжжя. З цим у «кавеенщиків» проблем немає.
У Луцьку хлопці «на адіку» вже вдруге, торік вони вибороли почесне друге місце на «Кубку Любарта». У своїх силах «Заїнька» впевнена – кажуть, що постараються цьогоріч стати першими.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
круто Показати IP 27 Жовтня 2013 17:18
Шикарна була гра. Дякую командам та организаторам
саша Показати IP 27 Жовтня 2013 22:19
дааа гра була крутяцька! али якось жестоко жюрі повели себе з луцькими. двойкі це занадто... а заїнька зе бест!!!мали бути першими.
Пересічний Показати IP 28 Жовтня 2013 07:39
У "Заиньки" все вирішив біатлон: якби Руслан Ханумак на штрафному колі зачитав би "розривний" жарт, то хто зна, можливо, журі би навіть дали по 1-му балу "Заиньке" і "Сборной бывших". Тоді могло бути два переможці у грі, бо різниця між цими командами у підсумку лише 0,1 бала.
ЛУЧАНКА Показати IP 28 Жовтня 2013 10:30
ЗАМУТИЛИ У ЖЮРІ...........
Петьо Показати IP 28 Жовтня 2013 11:08
а нашо той придурок кучеравий з ВТ показує всім свою китайську падйо..ку на "Яблуко" за 800 грн? певно зарплату за 2 міс дали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus