USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Користувачі браузера Explorer мають нижчий IQ?

29 Липня 2011 14:59
Дослідницька фірма Aptiquant перевірила рівень IQ у більш ніж 100 тисяч користувачів різних веб-браузерів.

З'ясувалося, що середній рівень IQ у користувачів Chrome, Firefox, Safari надто не відрізняється. Користувачів Opera можна назвати «найрозумнішими», а користувачі Internet Explorer, в той же час, демонструють рівень інтелекту помітно нижче середнього, - пишуть Коментарі.

У дослідженні Aptiquant (PDF) добре видно, що, згідно з даними на 2011 років максимальний IQ продемонстрували користувачі браузера Opera, у яких цей показник наближався до 130. Їм трохи поступалися користувачі Camino.

Наступними з IQ близько 110 йшли користувачі і Safari, Chrome і Firefox.

Середній інтелектуальний коефіцієнт шанувальників Internet Explorer не дотягує до 100, причому у користувачів IE 7 і IE 6 він нижче 90.

Як відзначають дослідники, п'ять років тому рівень IQ серед користувачів різних браузерів був приблизно однаковим. Втім, більш низький показник серед користувачів Internet Explorer можна пояснити тим, що цей браузер має найбільшу аудиторію, а також встановлений за замовчуванням в більшості користувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus