USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Краватка Бондаря стала експонатом колекції

27 Листопада 2009 13:16
Сьогодні до редакції «Волинських новин» завітав учасник вчорашньої чат-конференції з Володимиром Бондарем. Він прийшов забрати краватку, яку вчора на його прохання залишив волинський очільник Єдиного Центру.
Нагадаємо, що вчора під час чат-конференції, користувач під ніком «Володя» запропонував гостю подарувати краватку. Володимир Бондар погодився – і сьогодні читач прийшов забрати свій трофей.
Новим власником краватки виявився директором філії однієї з компаній Луцька. Звати його дійсно Володимир. Називати прізвити чи зробити фотознімок з аксесуаром одягу новий власник відмовився. Причиною цього назвав не неприязнь до політиків, а просто певні сумніви, що колеги по бізнесу його «правильно зрозуміють».
Володя розповів, що має доволі обширну колекцію краваток, проте жодного разу з політиків цей аксесуар не знімав.
«Раніше я брав учать у чатах на «Українській правді», і звертався з подібним проханням до наших політиків – Олександра Зінченка, Михайла Бродського та інших. Проте жодного разу ніхто не погодився залишити для мене краватку. Володимир Бондар – перший» - розповів сьогоднішній гість редакції.
Оцінюючи новий експонат своєї колекції, Володя зазначив, що краватка Бондара - річ досить якісна. На етикетці колишньої краватки політика зазначалася назва бренду – DANIEL HECHTER.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 27 Листопада 2009 13:33
ціна краватки 20 євро...
Hаtahama77 Показати IP 27 Листопада 2009 17:14
Прикол;)
Шульц Показати IP 27 Листопада 2009 19:53
А таки приємно..... Дуже гарний чат вийшов! Не очікував. але об'єктивно гарний!
Юка Показати IP 27 Листопада 2009 23:33
тепер своїм трофеєм новий власник не лише буде пишатися, але й у рамочу поставить, щоб раптом не зіпсулася з часом чи не вигоріла на сонці :)
OrestN Показати IP 29 Листопада 2009 19:07
а що йому якась краватка, якщо їздить на іномарках і в ресторані вечеряє на 5 000 грн...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus