USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Криміналісти склали фоторобот Ісуса Христа. ВІДЕО

6 Квітня 2010 09:19
На основі історичних даних криміналісти склали фоторобот Спасителя: він був худорлявий, вузькоплечий, мав вузько посаджені очі і бороду клинцем.

Уже дві тисячі років людство непокоїть одна з найбільших християнських таємниць – який насправді вигляд мав Ісус Христос.

Сучасні експертні технології потребують лише одного - якомога детальніший опис людини. Але в тому то й проблема, що даних про зовнішність Спасителя майже немає. З Біблії можна дізнатися, що Ісус за земного життя був фізично міцним: далися взнаки довгі роки праці - чи то теслею, чи то, за іншими даними, каменярем.

Йому були під силу багатокілометрові піші переходи під спекотним сонцем Ізраїлю, після яких Спасителя ще вистачало і на бесіди з учнями, і на зцілення хворих, і на інші дива.

І вчені, і святі отці погоджуються – прототип один. Загадковий відбиток на Туринській плащаниці.

Відбиток на погребальних покровах свідчить - Спаситель мав гармонійно складене тіло, у Нього було вузьке обличчя, тонкий ніс, довге та хвилясте волосся, коротка, роздвоєна борода. Відтак, образи Христа відрізняються.

Яким насправді був син Божий, чиє воскресіння уже дві тисячі років вшановують мільйони людей, намагалися з'ясувати журналісти у сюжеті ТСН .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
L_A_D_O_M_I_R Показати IP 6 Квітня 2010 20:16
Да і забули... Слісаренко глибоко переконаний, що він був родом з України :)
канал ictv Показати IP 10 Квітня 2013 12:44
Привет, хочу выразить благодарность что это очень увлекательная статья. Спасибо вам канал ictv http://тв-онлайн.com.ua/смотреть-ictv-онлайн/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus