USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кварцяний вручив «іменний» м’яч учаснику чату. ФОТО

26 Квітня 2011 11:47
Головний тренер футбольного клубу «Волинь» вручив м’яч з власним автографом коментатору, що задав найкраще питання під час чат-конференції інтернет-видання «Волинські новини» 28 березня.

Нагадаємо, що 28 березня Віталій Кварцяний підписав у прямому ефірі футбольного м´яча, який пообіцяв вручити автору найкращого запитання.

Головному тренеру сподобалося питання, що стосувалося футбольного стадіону «Авангард» від користувача Zheniok.
«Скажите пожалуйста насколько важен новый стадион для Луцка и Волыни, и на какие жертвы прийдется пойти, чтобы этот стадион заполучить?», - таким було питання, що «потягнуло» на іменний приз від тренера «Волині».

Нажаль автор запитання, що найбільше припало до душі наставнику луцької «Волині», прийти особисто за подарунком не зміг. Тому отримав презент з рук тренера його товариш та не менш палкий вболівальник гри мільйонів Сергій Гусенцев.

Вручення відбулося після матчу «Волинь»-«Оболонь» 22 квітня, на якому місцева команда перемогла з рахунком 1:0.

Кварцяний побажав, аби вболівальники й надалі переживали за волинську команду, слідкували на грою, а сувенір служив гарною згадкою про клуб.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Anonymous Показати IP 26 Квітня 2011 12:29
не ну это вообще между собой все договорились и вручили какому то "Пупкину" мяч .... я прочитал конференцию и там ни слово о таком вопросе .... а про стадион был мой вопрос !!!!
Вася до Anonymous Показати IP 26 Квітня 2011 14:29
Какой твой???!!! Єто мой был вапрос!!!!!!!
Тетянка до Вася Показати IP 26 Квітня 2011 16:00
Zheniok:Виталий Владимирович, на Западе стадион одна из смых главных економических составляющих жизнедеятельности футбольного клуба, в Лондоне за получение стадиона построеного к олимпиаде проходили настоящие бои между клубами в итоге стадион получил ВХ и будет обязан вложить огромную суму на его реконструкцию после Олимпиады, но всеравно это воспринимается как огромная победа руководства Вестхема, в Ливерпуле даже настолько непримиримые соперники как Ливерпуль и эвертон готовы пойти на постройку совмесного стадиона, потому как понимают важность наличия большого современного стадиона, Скажите пожалуйста насколько важен новый стадион для Луцка и волыни и на какие жертвы приидется пойти, чтобы этот стадион заполучить? - У нас большая разница в менталитете со странами, где футбол профессиональный на сумасшедшем уровне. Это своего рода реликвия, постоянная наследственность, в патриотическом смысле этого слова – кто за кого болеет....(прод. http://www.volynnews.com/chat/53/)
taras1986 до Anonymous Показати IP 26 Квітня 2011 14:33
Сам ти "Пупкін". Це мій однокласник колишній! До речі, нормальний хлопець!
Zheniok Показати IP 26 Квітня 2011 12:34
Суркіс всьо купив))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus