USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До Великодня «Волинь» подарувала перемогу. ФОТО

23 Квітня 2011 11:38
Луцький футбольний клуб «Волинь» у домашньому матчі переміг київську команду «Оболонь» з рахунком 1:0 і тепер посідає в турнірній таблиці Прем´єр-ліги України шосте місце.

22 квітня. Луцьк. Стадіон «Авангард». 19:00.

«Волинь» (Луцьк) - «Оболонь» (Київ) - 1:0 (0:0)

Гол у ворота суперників на 55 хвилині в другому таймі забив півзахисник «Волині» Саша Стевич. Гольовий момент лучанам вдалося успішно реалізувати після кутового удару, який пробивав Євген Пічкур. М´яч у стрибку відбив Олександр Пищур на гравця «Оболоні» Олександра Бондаренка. А потому м´яч відрикошетив на Сашу Стевича.

Нервовим для волинських вболівальників видався момент у першому таймі, коли оболонівський захисник Павло Кутас мало не забив м´яч у дев´ятку воріт господарів. Однак голкіпер Ісса Ндоє втримав потужний удар і піймав руками шкіряну кулю.

Подивитися на матч прийшло близько 4,5 тисячі вболівальників. 15-тий фан-сектор ще більше активізувався після забитого голу у другому таймі.

Вболівати за «Волинь» на матч прийшли і представники влади. Зокрема, на трибунах були помічені депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін, депутати обласної ради «регіонал» Петро Пронь, «народовець» Віктор Шумський та начальник управління АПК облдержадміністрації Юрій Горбенко.

«Сьогодні була гра-боротьба. Футболу, як такого – хорошого, розумного - не було. Але я думаю, що дві команди віддали багато сил для того, аби був позитивний результат», - зазначив на післяматчевій прес-конференції тренер киян Сергій Ковалець.

«Гра сьогодні була з серйозним настроєм, був присутній мандраж навіть у досвідчених гравців. Ніби не можемо вже не вигравати. Вболівальники розчаровуються і хочеться на свято, аби ми зробили їм перемогу, аби вони могли сьогодні в барах посидіти, аби свято вагоме відчули усім ми волиняни. Аби в ці дні хвилина вдачі принесла нам радісний настрій», - зазначив тренер «Волині» Віталій Кварцяний.

«Гра була дуже нервовою. Ми грали позаду, йшли в атаку великими силами. Я строго наказав грати у центрі, тому що проходить ще адаптаційний період становлення футболіста Годованого – він хвилюється, робить багато помилок. Але в своїй тактичній позиції він зіграв правильно і грамотно. Якщо проблеми в прийомі і продовженні атаки вперед, то ми буде над цим працювати. Він мене переконав, що буде футболістом», - сказав Кварцяний.

Тренер «Волині» зазначив, що від багатьох футболістів очікував якіснішої гри, але тільки з нагоди свята не став їх критикувати.

«Жити стає знову веселіше, в поїзді будемо думати: як грати з «Таврією»», - зазначив Кварцяний.


































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Exaboto Показати IP 23 Квітня 2011 15:32
При чому тут "до великодня"???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus