USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Квартирник, флешмоб, карате. КУДИ ПІТИ У ВИХІДНІ

8 Квітня 2011 17:27
З приходом теплої пори року розважальні заклади міста пропонують менше нудитися, а більше рухатися. Адже доведено, що активний спосіб життя – і настрій підіймає, і чудову фізичну форму допомагає здобути. Тому до уваги - численні спортивно-розважальні події, театральні і музичні новинки.

Кіновікенд

Кінокомплекс «Андреналін» пропонує у вихідні переглянути український фільм «Кохаю і крапка» режисера Валерія Ямбурського. У мелодраматичній стрічці з елементами комедії знялися актори Дмитро Шаракоіс і Лілу.

Стрічка розповідає про любов, яка пов’язала двох абсолютно протилежних героїв на чорноморському курорті. Подивитися рідкісний продукт вітчизняного кінематографу можна о 22:35, ціна квитка від 40 до 45 гривень.

Трилер «Чорний лебідь», що отримав найбільшу нагороду американської академії кінематографу режисера Даррена Аронофскі про напружені стосунки між примами балету розпочнеться о 16:50 та 22:30. Ціна квитків від 25 до 40 гривень.

Полинути в середньовічну історію про вовкулаку можна завдяки фантастичній стрічці «Червона шапочка» режисера Кетрін Хардвік. У головних ролях авторського бачення відомої казки - Аманда Сайфред та Гарі Олдман. Стрічку крутитимуть о 16:50 та 22:35. Ціна rвитка – від 35 до 40 гривень.

Пригодницький фільм Зака Снайдера «Заборонений прийом» розповість про події, які мали місце в 1950 році. Молода дівчина, що попала у психлікарню намагається звідти вийти, вигадуючи власний світ. Сеанси о 10:20, 12:30, 14:40, 18:35 та 20:45. Ціна квитка – від 20 до 40 гривень.

Переглянути продовження відомої радянської стрічки «Службовий роман. Наш час» можна о показуватимуть о 18:45. Головні ролі виконали Володимир Зеленський, Марат Башаров, Світлана Ходченкова та Анастасія Заворотнюк. Ціна квитка – 35-40 гривень.

Для сімейного перегляду кіно комплекс пропонує у форматі 3D пригодницький мультфільм «Ріо» режисера Карлоса Салдана. Весела стрічка розповідає про недалекого папугу, що народився в США, проте летить на зустріч пригодам і батьківщині власних предків – сонячному Ріо-де-Жанейро.

Переглянути кумедну стрічку можна об 11:05, 13:00, 14:55, 16:50 та 20:40. Ціна квитка – від 40 до 55 гривень.

Для сімейного перегляду також можна піти на стрічку Роба Леттермана «Мандри Гулівера». Фільм по-новому показує відому історію про велетня, що попав у країну ліліпутів. Кіно показуватимуть о 9:20 в форматі 3D. Ціна квитка – 30-35 гривень.

У трьохвимірному форматі мультик про пригоди тварин «Кішки проти собак: Протистояння Кітті Галор» режисера Брэд Пейтон показуватимуть о 9:10, а фантастичну історію Джона Уильямса «Удар у відповідь» про зорелітну команду мавп об 11:40 і 18:50.

Переглянути стрічку «Шрек» про жителя ліса, зеленого та доброго велетня можна о 10:55. Продовження історії про Шрека режисерів Ендрю Адамсона і Вікі Дженсона у фільмі «Шрек назажди» чекайте о 15:10. Ціна квитків на фільми від 15 до 30 гривень.

Подивитися анімаційний фільм про протистояння добра і зла у королівстві сов пропонує фільм Зака Снайдера «Легенди нічної варти». Сеанс о 13:20.

Гарну красиву і кумедну історію про дружбу між вовками, що переросла у кохання, дивіться у мультфільму Ентоні Белла і Бена Глюка «Альфа і Омега» о 20:30.

Веселі пригоди про пернатого невдаху, який вирішив врятувати світ і власну репутацію дивіться в анімаційній стрічці Марка Діндала «Курчатко Ціпа» о 16:55. Ціна квитків від 20 до 30 гривень.

Для дорослих глядачів, що хочуть відчути завдяки ефекту 3D як воно – опинитися в полоні кровожерливих і хижих піраній – пропонується у фільмі «Зловіщі риби», який крутитимуть 22:20. Ціна квитка – від 20 до 35 гривень.

Кінотеатр «Промінь» пропонує полоскотати нерви завдяки фільму Домініка Сена «Час відьом». Головні ролі у моторошній і моментами комедійній стрічці виконали Ніколас Кейдж та Рон Перлман. У кіно вони – середньовічні лицарі, що повинні вигнати з дівчини біса. Сеанси о 16:00, 18:00 та 20:00. Ціна квитка – 15 гривень.

Квартирник

Любителів авторської та вуличної пісні запрошує до себе фестиваль «Квартирник» від мистецької платформи «Квартира FM». Фест проходитиме з 9 по 10 квітня в Луцьку в кінотеатрі «Ретро».

Музиканти виступатимуть протягом двох днів та змагатимуться у двох номінаціях – соло виступи та музичні гурти.

Першими з 12:00 9 квітня тішитимуть відвідувачів фестивалю соловиконаці з Луцька, Львова, Дубно, Ужгорода, Хмельницького та Києва. О 17:00 9 квітня розпочнуться виступи музичних гуртів з Житомира, Луцька, Львова та Острога.

Окрім цього фестиваль передбачатиме виступ гостей – музиканта зі столиці Дениса Кожухов-Суховія та гурту «Здарова» з Кривого Рогу. В програмі також передбачена презентація книги Максима Волоханя з Дніпропетровська.

На другий день, 10 квітня о 15:00 очікується джем-сейшн учасників і гостів фестивалю. Вартість вхідного квитка-флаєра становить 15 гривень на два дні. Глядачі за флаєрами зможуть проголосувати за улюбленого артиста, аби той отримав нагороду «Приз глядацьких симпатій».

Спорт і флешмоби

9 квітня в спорткомплексі «Арена-сіті» з 10:00 розпочнеться кубок Президента України з карате, рейтингові професійні бої з боксу, самбо та кікбоксингу.

Паралельно на території спорткомплексу цього ж дня о 10:00 стартує турнір зі стрільби Кубок «Січі», де можна буде позмагатися серед аматорів зі стрільби з пневматичної гвинтівки. Для участі у змаганнях учасники разом із заявкою мають сплатити внесок у розмірі 50 гривень.

9 та 10 квітня в приміщені спорткомплексу Луцького національного технічного університету розпочнеться відкрита першість області з тхеквондо ІТФ серед дорослих, юніорів та юнаків.

З 8 по 10 квітня в обласній дитячій юнацько-спортивній школі можна подивитися на всеукраїнський турнір з дзюдо серед молоді на призи заслуженого майстра спорту України та бронзового призера 27 Олімпійських ігор в Сіднеї Руслана Машуренка.

Для любителів незвичного відпочинку пропонуємо взяти участь 9 квітня у флешмобі «Звільнимо Луцьк від пластику». Усі бажаючі о 14:00 повинні підійти до фонтанів навпроти пам’ятника Тараса Шевченка.

Організатори обіцяють спільно з учасниками зробити пластикову кулю, а потім крутити її до пам’ятника Лесі Українки під гаслом «Люди, куди ми котимось?!». Аби взяти участь необхідно прийти з пластиковими пляшками.

10 квітня о 15:00 стартує флешмоб від організації «ВаТа». Учасникам пропонується дивитися на великий екран по ліву сторону біля ЦУМу через «телескоп» - згорнену в трубку газету. Після п’ятихвилинного витріщання на екран учасники читатимуть ці газетки, а через 10 хвилин - розійдуться.

У неділю, 10 квітня о 9:30 любителі метання шарів зможуть позмагатися у відкритому турнірі з боулінгу в клуб «Зефір». Вступник внесок – 75 гривень. Приз – подорож на гірськолижний курорт.

Виступи гуртів

10 квітня у арт-кафе «Стоп-кадр» в рамках проекту Cuatro відбудеться концерт City Life, де виступатимуть гурти – Aclo brothers зі Львова, Cuatro з Луцька, школа брейк-дансу Iron Kids, а також відбудеться майстер клас з мистецтва графiтi вiд Milki. По закінченню гостей розважатиме дi-джей JENYA SHOCK.

Організатори обіцяють розіграш цікавих призів та подарунків. Початок вечірки о 20:00, а ціна вхідного квитка - 30 гривень.

Розігрувати призи обіцяють і у клубі Show bar seven 9 квітня, в суботу. На вечірці окрім дискотеки пропонують розіграш подарункових сертифікатів та косметики. Початок вечора о 21:00, ціна квитка – 50 гривень.

10 квітня можна завітати на концерт авторської пісні музикантів Сергія Мороза та Ігоря Якубовського. Концерт розпочнеться о 19:00 в Палаці культури Луцька. Ціна квитків – від 25 до 50 гривень.

У п’ятницю в клубі «Майдан» чекайте на виступ гурту «Чорні черешні» з Луцька. Початок о 21:00, а ціна за вхід – 30 гривень. В клубі «Оболонь» в той же час даватимуть джазу гурт Rezus blues.

Вони виконуватимуть як кавер-версії відомих хітів, так і оригінальні пісні. Для того, аби послухати місцевих джазменів доведеться заплатити 30 гривень.

У клубі «Майдан» у суботу, 9 квітня можна буде послухати харківський гурт Banderas Blues Band, який якісно вирізняється віртуозною грою і незвичним сильним вокалом. Глядачам пропонується насолодитися як переспівами відомих хітів, так і власними композиціями гурту. Ціна квитка – 30 гривень.

Також у «Майдані» 10 квітня для любителів старого дорого року заспіває гурт King Size. Вхідний квиток – 20 гривень. Початок – 21:00.

Поціновувачам класики 8 квітня о 19:30 в костелі Святих Петра і Павла буде концерт органної та камерної музики. В ньому братимуть участь Євгенія Лісіцина, народна артистка України Зоя Комарук і камерний оркестр «Кантабіле» під керівництвом народного артиста Товія Рівеця. Послухати класику можна безкоштовно.

Вихідні на танцполах

У п’ятницю відсвяткувати закінчення робочого дня з диско-вечірки пропонує Show bar seven, який презентує чергову серію з вечірок, присвячену папарації. Відвідувачі проекту зможуть не лише потанцювати в клубі, а й виграти безкоштовний фотосесію від найкращий фотографів України. Початок о 21:00, ціна за вхід – 50 гривень.

У клубі «Золото» в п’ятницю крутитимуть платівки постійні улюблені публікою резиденти Dj Mayak та творчий дует Kosik & Fern. Початок вечірки о 22:00, вхід 40 та 30 гривень для чоловіків і жінок відповідно. Окрім цього для дівчат до опівночі вхід до клубу – безкоштовний.

Арт-кафе «Стоп-кадр» пропонує 9 квітня повчитися хіп-хопу під час вечірки. Після майстер-класу присутні зможуть потанцювати і показати чому навчилися. Початок події о 22:00, вхід – 30 гривень.

9 квітня у клубі «Золото» можна буде потанцювати на вечірці, присвяченій дню народження ді-джея PEE. Гратимуть рівненські ді-джеї, організатори обіцяють феєричне бармен-шоу та купу позитивних емоцій. Дрес-код – відтінки зеленого. Вхід – 50 гривень для чоловіків і 40 гривень для жінок. З подарунком імениннику – в два рази дешевше. Початок о 22:00.

У клубі «Оболонь» 9 квітня традиційна вечірка «Книга рекордів кораблика» - «Том 8. Моя сім’я» за участю шоуменів-жартунів Андрія Котищука та Юрія Шевчука. На вечірку організатори радять приходити усією сім’єю – беручи бабусь і дідусів, а вечір матиме багато божевільних і нестандартних конкурсів. Початок о 21:00, ціна квитка – 35 гривень.

10 квітня, у неділю, в клубі «Оболонь» зустрічайте вечірку «Рокотека», де крутитимуть кращі композиції легенд українського та закордонного року. Початок традиційно о 21:00, вхід – 25 гривень.

У неділю відіграватися на повну пропонує клуб «Золото» на студентській вечірці. Очікуються великі знижки на напої і кальян, а також безкоштовний вхід з студентським квитком. Для решти – 20-30 гривень.

Театр

Волинський академічний музично-драматичний театр запрошує відвідати 10 квітня виставу «Лісова пісня» за постановкою Віталія Денисенка на основі однойменної драми-феєрії Лесі Українки. Квитки коштують 8-30 гривень, початок о 18:00.

У цей же час у малому залі на камерній сцені театру показуватимуть виставу за п'єсою молодого драматурга Ірини Міхейчевої «Гість». В основі сюжету розповідь, про жінку, що покинула сім’ю заради примарного щастя закордоном. Проте залишившись біля розбитого корита, змушена була вернутися назад. Що застало її удома – дізнаєтеся з постановки. Ціна квитків – 15 гривень.

Для маленький глядачів театр показуватиме виставу «Бременські музиканти» о 12:00, в неділю, 10 квітня. Режисер-постановник – Олександр Якимчук. Квитки коштують – 8 гривень.

У Волинському ляльковому театрі показуватимуть у неділю виставу «Мандрівний лялькар», початок о 12:00, ціна квитка – 7 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Yorik Показати IP 8 Квітня 2011 18:23
Саме краще у Львів на "руйнацію"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus