USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Китайці поєднають планшет і ноутбук

6 Січня 2011 09:40
Китайська компанія Lenovo анонсувала пристрій під назвою IdeaPad, який поєднуватиме в собі властивості планшета й ноутбука.

IdeaPad вироблятимуть на основі планшета LePad, який підключать до бази U1, - пише «Дзеркало тижня» .

Планшет, що Lenovo планує випустити влітку 2011 року, використовуватимуть як екран для ноутбука. При цьому його можна буде від'єднувати й використовувати окремо.

«Новий пристрій балансує між домашнім і робочим комп'ютером. Для роботи потрібна повноцінна клавіатура й потужна операційна система, при цьому для особистих потреб – ігор, прослуховування музики, читання електронних книг, перегляду інтернет-сторінок – планшет більш зручний», – прокоментував розробку IdeaPad продукт-менеджер Lenovo Лео Лі.

Планшет LePad працюватиме з операційною системою Android. Lenovo вже продає в Китаї смартфон під назвою LePhone – фахівці зазначають, що лінійка брендів компанії розроблена за аналогією до продукції корпорації Apple.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus