USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Любомль відсвяткував 730-річчя

13 Червня 2017 21:18
На День міста у Любомлі від міської ради до «білого дому» яблуку ніде було впасти: центральна вулиця, яку ще зранку перекрили, перетворилася на любомльський «діснейленд», пише Район. Любомль.

Дітвора розважалася на атракціонах, чоловіки у тирах вправлялися у влучності, представниці прекрасної статі насолоджувалися змістовним концертом.

Всі охочі ще з 10-ої години у рамках Дня відкритих дверей могли безкоштовно відвідати краєзнавчий музей: оглянути експонати храму історії та послухати цікаву розповідь про місто.

Працівники бібліотеки для дорослих до 730-ої річниці Любомля провели акцію «За що я люблю своє місто». Люди з радістю писали на сердечках свої зізнання-побажання.

Перед початком концерту присутні насолоджувалися виступами духових оркестрів. Спортивні фанати вболівали за футболістів на стадіоні «Колос».

Учасники та гості свята мали змогу оцінити та придбати столярні та швейні вироби, виготовлені у майстернях Любомльського професійного ліцею, скуштувати козацький куліш та втамувати спрагу свіжоприготовленими напоями.

Також до Дня міста були представлені виставки позашкільних навчальних закладів. Присутні оглянули роботи дітей, які зайняли призові місця у районних та обласних виставках, змаганнях, конкурсах.

Найбільше зацікавили дітвору та дорослих роботи та моделі авіамодельного, радіоконструкторського, судномодельного гуртків Станції юних техніків та вироби вихованців різних гуртків Будинку школяра.

Розпочали свято з молитви, до якої запросили настоятелі міських храмів. З віншуваннями до глядачів звернулися представники влади та запрошені гості. Чимало грамот і пам’ятних подарунків вручили жителям Любомля, які працюють на благо свого міста.

Під час чотиригодинної концертної програми для присутніх співали народний аматорський хор ветеранів війни і праці «Осіннє золото», народний аматорський ансамбль «Любава» РБК, колектив «Еко» Хелмського повіту Республіка Польща.

Частину своєї душі та серця подарували глядачам учасники фестивалю «Пісні, народжені в АТО» – бійці АТО, волонтери. На день народження свого міста їх запросив Валерій Глушук.

Вокальні виступи підготували призери та переможці щорічного районного пісенного конкурсу «Зірки над Бугом» та вихованці Будинку школяра.

Дорослі насолоджувалися піснею, а дітвора завзято витрачала на атракціонах батьківські гроші. Незважаючи на досить високі ціни, як на розваги, так і на їжу, скрізь люди стояли у чергах.

З 21-ої години біля сцени розпочалася дискотека, яка тривала до опівночі, поки втомлені розвагами жителі не порозходилися по своїх домівках.

Загалом День міста вдався на славу: була гарна концертна програма, від різнобарв’я атракціонів аж мерехтіло в очах, кожен мав для себе забаву до душі та зміг відпочити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus