USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучан кличуть на «найкультурнішу» зустріч вікенду

5 Вересня 2018 07:20
У рамках святкування Дня міста у суботу, 8 вересня, лучани зможуть порозмовляти із людьми, які творять основні культурні події у Луцьку. Зустріч-розмова із музикантами, літераторами, художниками, дизайнерами, культменеджерами та організаторами «Культурний шейк» розпочнеться о 13:00 у сквері «Зоряний» (вул. Лесі Українки, 24а).

Говоритимуть, зокрема, про мистецькі проекти, фестивалі, зустрічі, які вже вдалося реалізувати у місті, про заходи, яким лучани надають перевагу, і ті, які часто залишаються поза увагою. Під час короткого виступу відомі лучани ознайомлять гостей заходу із своїми проектами, і потім зможуть відповісти на питання у особистій розмові протягом заходу.

Для мешканців міста це унікальна нагода дізнатися більше про людей, що живуть поруч, а також непоганий шанс долучитися до одного з культурних проектів.

Серед учасників «Культурного шейку» – режисерка Руслана Порицька, лицарі із клубу «Айна-Бера», керівниця туристичного клубу «Хорс» Оксана Корсун, художниця Марічка Островська, письменниця Ореста Осійчук, організатори фестивалів «Мандрівний вішак» та «Фронтера», музиканти, дизайнери та багато інших.

Захід організовує Мистецьке об’єднання «стендаЛь» спільно з департаментом культури Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus