USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Лучан запрошують танцювати сальсу

24 Січня 2017 08:00
Танцювально-розважальний проект «Гоп-Ца-Ца» повертається до пивного клубу «Оболонь» («Кораблик») з 27 січня.

"Колись у Кораблику ми вже робили танцювальні майстер-класи у вигляді розважально-кумедних вечірок. Ми вирішили знову повернути давню фішку і надати їй нове життя із професіоналами своєї сфери - мегатанцюристом Волині Олександром Кашевським і крутим ведучим Славком Мазурком", - йдеться у повідомленні організаторів.

Щомісяця у "Гоп-Ца-Ца" навчатимуть нового стилю танцю, окрім того учасникам обіцяють чудові призи від партнерів Кораблика, а в кінці сезону - фінал забави з крутезними подарунками, - повідомляють організатори.

У січні темою вечора обрали сальсу - кубинський танець африканського походження.

Тож усіх бажаючих провести вечір п'ятниці з користю та позитивом запрошують 27 січня у пивний клуб «Оболонь». По завершенні програми - танці від Тіми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus