USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан смішили «Сталєвар» та «Сабака». ФОТО

4 Квітня 2011 15:28
Гумористичне шоу «Comedy Club» за участю двох українських резидентів клубу Олександра Нєтішинського та Володимира Журавльова пройшло 2 квітня у Луцьку.

Здебільшого жартували на тему політики, взаємин між чоловіками та жінками, між «гаїшниками» та водіями.

Декілька жартів резиденти «Comedy Club» адаптували під місцевий колорит. Так, вони не оминули своєю увагою жителів району «ДПЗ», волинський футбол, надзвичайно «бідні» околиці Луцька та красивих волинських дівчат.

Після закінчення двогодинного шоу у караоке-клубі «Сінатра» Олександр Нєтішинський «Сталєвар» та Володимира Журавльова «Сабака» розповіли, що вже не вперше приїжджають до Луцька.

«Я вже третій раз приїжджаю у Луцьк, а «Сталєвар» - другий. Однак, на превеликий жаль, ми приїжджаємо сюди лише під концерти, тому ми ніяк не встигаємо подивитися історичну частину Луцька. Наступного разу Сергій (ред. - продюсер) пообіцяв, що все буде добре і ми подивимося нарешті Луцьк», - розповів Володимир Журавльов.

До веселих та смішних об’єктів обласного центру резиденти «Comedy» чомусь віднесли готель «Лучеськ».

«Коли ми передостанній раз приїжджали, то нашу увагу привернув готель «Лучеськ». Ми відразу подумали, що якби цей готель знаходився у Донецьку, то його б назвали «Мірча Луческу», - пожартував «Сабака».

«А я звернув увагу на красиві високі будинки, високі паркани під Луцьком. От це справжні історичні місця, справжні фортеці. Думаю, що це «скромні» будиночки якихось заступників мера. Ні?! То значить вони їх просто будують та віддають бідним», - зауважив «Сталєвар».














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я захоплений Показати IP 4 Квітня 2011 15:44
Є ще значить інтелектуальна молодь в Україні, це ж треба така гра слів: "Лучеськ - Луческу", сміявся весь день, щиро заздрю глядачам! А красиві які всі!
Віктор, менеджер Показати IP 4 Квітня 2011 15:46
з жарту про Луческу сміємося всім офісом під столами, завтра ще раз прочитаємо, знову посміємося
Igre Показати IP 4 Квітня 2011 16:16
А помоєму нічого особливого, тупі шуточки. І сам камеді вже піднабрид!! Пора займатись розвитком держави а не фігньою.
Семен Показати IP 4 Квітня 2011 18:15
Опять молодежь и водка. Для украинской нации ЦЭ ДОБРЕ!
анатоль Показати IP 4 Квітня 2011 21:09
як можна займатися тим, чого не існує?
Маргарита Показати IP 5 Квітня 2011 17:09
а мені сподобався жарт про дівчину, що працює в кіоску;)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus